Skip to main content

Belangrijke veiligheidswaarschuwing: Heineken waarschuwt voor de veiligheid van de 25cl fles met draaidop >

Fireman

Bitter 4.5

Fireman

70CL 30%

Fireman is een op wodka gebaseerde krachtige drank van eucalyptus, menthol en diverse kruiden. Hiermee heeft Fireman een goede en frisse smaak die iedereen herkent en toch verrassend is.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Fireman

Als pittige en kruidige drank is Fireman ijskoud geserveerd het lekkerst, ook ''On the rocks'' of in de mix met frisdrank is Fireman heerlijk.

4.5
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 30%
Contactgegevens Leverancier
FLS Company International N.V. P.O. Box 786 - 2900 AT - Capelle a/d IJssel -The Netherlands Website: www.fireman.nl
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Nederland
Flügel Nederland

Flügel Nederland is een Nederlands bedrijf en heeft een portfolio van 4 merken, Flügel, Boswandeling, Fireman en Rocketshot. De producten van Flügel Nederland staan bekend om het hoge feestgehalte.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.