Skip to main content
Freixenet Mia Sangria White Frizzante
Spanje -25%

Sangria

Freixenet Mia Sangria White Frizzante

Spanje - Sangria 75CL 7,5%

Deze sangria wordt gemaakt op basis van licht mousserende witte wijn en vers fruit. Een heerlijke drank om te serveren met ijs en een schijfje sinaasappel.

Online niet op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Freixenet Mia Sangria White Frizzante

Spanje 75CL

Alles over Freixenet Mia Sangria White Frizzante

Deze sangria wordt gemaakt op basis van licht mousserende witte wijn en vers fruit. Een heerlijke drank om te serveren met ijs en een schijfje sinaasappel.

Deze variant wordt gemaakt op basis van licht mousserende witte wijn en vers fruit. De balans tussen de smaakvolle, licht mousserende wijn en tonen van sinaasappel en citroen en druif geven een verrassende, fruitige en verfrissende ervaring. Serveer deze witte, mousserende Sangria met ijs en een schijfje sinaasappel.

Lekker bij het aperitief
Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Deze variant wordt gemaakt op basis van licht mousserende witte wijn en vers fruit. Serveer met ijs en een schijfje sinaasappel.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 7,5%
Soort white blend
Ingrediënten Contains sulfites
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Spanje
Contactgegevens Leverancier
Freixenet Plaça Joan Sala, Sant Sadurni d'Anoia, Spain Website: freixenet.com Email: Daryll.Purchese@fxcbrands.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Lekker bij het aperitief

Ons verhaal

Spanje
Spanje
Freixenet Spanje
Ruim 150 jaar geleden, in de kleine Catalaanse stad Sant Sadurní d´Anoia, begon de Sala familie kwaliteitswijnen te maken en exporteren. Aan het begin van de 20ste eeuw trouwde Dolores Sala met Pedro Ferrer Bosch, en dat huwelijk was het begin van een succesvolle onderneming. Momenteel wordt Freixenet geleid door de kinderen en klein kinderen van Pedro en Dolores. Het bedrijf heeft het familie karakter weten te behouden en richt zich nog steeds op kwaliteit, ondanks de immense groei die het bedrijf heeft ondergaan sinds het bescheiden begin in Sant Sadurní, en is uitgegroeid tot de Nummer 1 Mousserende Wijn ter Wereld.

Anderen kochten ook

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 55,-

  • icon
    Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.