Skip to main content
Kerstheader

Feestdagen advies

Voor de feestdagen wil je zeker zijn dat de fles die je koopt perfect past bij het moment waarvoor je hem nodig hebt. Of dit nu het geven van een cadeau is of de ideale kerstdrank. Wij hebben speciaal voor jou de beste flessen geselecteerd. Zo kies je gemakkelijk de perfecte fles!

Shop direct je kerstdrank

De perfecte wijn bij het kerstdiner

Dit jaar kies je gemakkelijk de lekkerste dranken bij het kerstdiner. We hebben bij de meest gemaakte kerstgerechten een top 5 wijnsuggesties gemaakt. Zo kun je gemakkelijk je kerstmenu samenstellen en bij elke gang de perfect wijn met 1 klik in je mandje doen. Superhandig!

De lekkerste cadeaus

De lekkerste cadeaus vind je bij Gall & Gall! Met zoveel keuze kun je vast onze top 5 lijstjes per dranksoort goed gebruiken. Dan vind je zo het perfecte cadeau! Of kies je favoriete fles en laat deze inpakken in een van onze feestelijke cadeauverpakkingen. Wenskaartje erbij en en je cadeau is klaar om te geven!

After dinner

... is natuurlijk gewoon een manier om lekker lang na te tafelen. Want het lekkerst bewaar je voor het laatst! Kies bijvoorbeeld voor een afterdinner cocktail, een glas mooie rum, whisky of cognac of je maakt je koffie of thee extra lekker met een scheutje van je favoriete likeur. En dan lekker lang nagenieten!

Feestelijke cocktails

Met een feestelijke cocktail kunnen de feestdagen pas echt beginnen. En zelf een cocktail maken is helemaal niet moeilijk. Je kunt ook kiezen voor een alcoholvrije cocktail (een mocktail) als aperitief. De meest populaire cocktails hebben we voor je op een rijtje gezet. Met een handige video hoe je hem maakt!

Verrassend alcoholvrij

Probeer eens een alcoholvrije drank tijdens de feestdagen. Je kunt gaan voor een feestelijke alcoholvrije cocktail zoals een alcoholvrije gin-tonic of mimosa, maar er zijn ook alcoholvrije mousserende wijnen om het jaar feestelijk mee af te sluiten.
Er is zelfs een alcoholvrije Amaretto of Limoncello. Keuze genoeg!

KOM OP TIJD

Het lijkt misschien vroeg om al over de feestdagen na te denken. Maar onze winkels staan nu al vol met de lekkerste flessen! Om ervoor te zorgen dat op een prettige manier kan winkelen, vragen we je niet te lang te wachten met je inkopen te doen. In de winkel en online. Bekijk hier een overzicht van de drukke én rustige momenten in de winkel.

Zo vermijd jij de drukte en hebben we nog echt tijd voor je. Om je cadeaus stijlvol in te pakken of je te adviseren welke wijn het best bij je kerstdiner past. Om je te helpen hebben we een invullijstje gemaakt. Neem hem mee naar de winkel en dan ben je in 1 keer (en lekker op tijd) klaar!

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.