Skip to main content
Gebrouwen door Vrouwen Tricky Tripel

Tripel

Per fles

Gebrouwen door Vrouwen Tricky Tripel

33CL 7,8%

Wij zijn twee zussen met ons eigen biermerk: Gebrouwen door Vrouwen. Sinds 2013 brouwen wij ons eigen bier. Deze hobby begon thuis in de keuken, in een pan van 35 liter.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Gebrouwen door Vrouwen Tricky Tripel

Met vallen en opstaan hebben we leren brouwen en weten we nu precies hoe we een lekker fris, zoetig en goed bier kunnen brouwen. Thuis experimenteren we lekker door maar de beste bieren worden in grotere hoeveelheden gebrouwen zodat iedereen kan meegenieten!

Inhoud 33 Centiliter
Alcoholpercentage 7,8%
Contactgegevens Leverancier
GEBROUWEN DOOR VROUWEN Westhavenweg 65G 1042 AL Amsterdam
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.