
Tripel
Westmalle Tripel
null - Tripel 33CL 9%
Tripel van Westmalle is een helder, goudgeel trappistenbier dat gedurende drie weken nagist in de fles. Het is een rijk bier met een fruitige geur en een zachte romige smaak met een licht bittere afdronk.
Lekker om te drinken als aperitief.
Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie
Alles over Westmalle Tripel
-
Van alle tripels heeft Westmalle mijn uitgesproken voorkeur. Helemaal mijn smaak!!!
J. Reuken
Heeft dit artikel gekocht
Geverifieerd
-
Beste bier van de wereld en het beste gekocht in België of in café De Brembos maar met de lockdown brengt G&G het thuis. Helaas alleen per 24 verkrijgbaar dus hoog bedrag per keer. Verpakt in karton op zijn kop dus zeker een weekje laten rusten en dan de koelkast in. En wanneer ze in huis zijn..zo lekkerr. Koppig!
Peter Moleveld
Heeft dit artikel gekocht
Geverifieerd
Inhoud | 33 Centiliter |
Alcoholpercentage | 9% |
Ingrediënten | Ingrediënten : o.a. gerstemout en hopbellen. |
Allergie-informatie | Cereals and Their Derivatives |
Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.
Ons verhaal
Al meer dan 200 jaar kiezen de monniken van Westmalle voor een leven van gebed en arbeid. Trouw aan de regel van Sint Benedictus, zorgen ze zelf voor hun levensonderhoud. Daarom is er binnen de muren van de trappistenabdij een boerderij, een kaasmakerij en een brouwerij. Die houden ze bewust kleinschalig, met bijzondere zorg voor mens en milieu. De inkomsten van de brouwerij worden gebruikt voor de daarvoor benodigde investeringen, voor aanpassingen in functie van de ontwikkelingen in de brouwtechnologie, en verder voor het ondersteunen van de trappistengemeenschappen.