Skip to main content
Gonzalez Byass del Duque Amontillado VORS

amontillado

2e halve prijs

Gonzalez Byass del Duque Amontillado VORS

Oorsprong - Spanje 37.5CL 21,5%

Very Old Rare Sherry vernoemd naar de Hertog (duque) van Medinaceli. Amberkleurig met de smaak van noten, gedroogde vijgen en zoethout.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Gonzalez Byass del Duque Amontillado VORS

Deze sherry van González Byass is vernoemd naar de Hertog (duque) van Medinaceli. In 1835 kocht Manuel Marí

Lekker bij Amandelen en iberico ham
Palomino

De druif produceert wijnen met weinig zuren en frisse aroma’s, geen sterke aroma’s. Dit maakt hem juist de ideale druif voor sherry wijnen.

Beschrijving Very Old Rare Sherry vernoemd naar de Hertog (duque) van Medinaceli. Amberkleurig met de smaak van noten, gedroogde vijgen en zoethout.
Inhoud 37.5 Centiliter
Alcoholpercentage 21,5%
Soort palomino
Oorsprong Spanje
Contactgegevens Leverancier
Gonzalez Byass SA CALLE MANUEL MARIA GONZALEZ, JEREZ DE LA FRONTERA, Spain Email: sleth@gonzalezbyass.es Website: https://www.bodegastiopepe.com/en/
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

1 keer bekroond
Oogstjaar 0000
Goud

Int. Wine & Spirits Competition

Ons verhaal

Spanje, Jerez de la Frontera
González Byass Jerez de la Frontera

González Byass is een van de bekendste, zo niet dé bekendste producent van sherry. Het familiebedrijf is opgericht in 1835 en nog altijd in handen van de familie González. De beroemdste sherry die wordt gemaakt door González Byass is Tio Pepe. Daarnaast wordt er een breed scala aan sherry’s gemaakt. En dat niet alleen, want het bedrijf heeft ook een rijk portfolio met tafelwijnen en andere dranken. Het hoofdkantoor van González Byass is nog altijd in Jerez de la Frontera. De stad in Andalusië waar alles draait om sherry. Een bezoek aan de Bodega van Tio Pepe behoort tot de toeristische trekpleisters van Jerez de la Frontera.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen