Skip to main content
Gouden Carolus Christmas

75CL

Per fles

Gouden Carolus Christmas

75CL 10%

Het bier typeert zich als een sterk, karaktervol donkerbruin bier met 10,5% alc.vol. Dit bier wordt al in augustus gebrouwen en rust daarna enkele maanden om tot een optimaal smaakevenwicht te komen.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over Gouden Carolus Christmas

Het toevoegen van 6 uitzonderlijke kruiden en het gebruik van 3 soorten hop maken van dit kerstbier een klasse apart, een bier van wereldniveau.

Bevat barley and barley products, wheat and their derivatives, cereals and their derivatives
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 10%
Ingrediënten Bevat GERST & TARWE.
Allergie-informatie Barley and Barley Products, Wheat and Their Derivatives, Cereals and Their Derivatives
Contactgegevens Leverancier
Brouwerij Het Anker Guide Gezellelaan 49 2800 Mechelen Belgium Website: www.hetanker.be
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Verenigd Koninkrijk
Gordon's

Gordon's London Dry Gin is ontwikkeld door Alexander Gordon in 1769. Hij stoorde zich aan de slechte kwaliteit gin in de 18de eeuw en ging aan de hand van het originele middeleeuwse recept opzoek naar een kwalitatieve gin. Deze zoektocht leidde tot een toevoeging van jeneverbes en andere planten, waaruit in 1769 een nieuw soort ongezoete gin ontstond: London Dry Gin. Tot vandaag de dag is het recept zo geheim dat slechts 12 personen ter wereld het kennen.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen