Skip to main content
Groot Constantia Chardonnay

Big white 5.0

2e halve prijs

Groot Constantia Chardonnay

Oorsprong - Zuid-Afrika 2019 75CL

Constantia ligt ten zuiden van Kaapstad en was het eerste wijndomein van Zuid-Afrika, opgericht door VOC gouverneur Simon van der Stel. Groot Constantia is een afsplitsing van Constantia.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over Groot Constantia Chardonnay

Groot Constantia is met 165 hectare inderdaad groot te noemen. Naast historische gebouwen vind je hier 90 hectare met verschillende druivenrassen aangeplant. Het wijnhuis mengt deze verschillende soorten in een zogenaamde blend. Laat je verrassen.

Smaak vol en rijk en noten
Lekker bij romige sauzen
5.0
  • Zeer goed, je ruikt de eiken, volle smaak.
Chardonnay

Met de chardonnay druif kunnen veel verschillende wijnen worden gemaakt; van subtiele, zeer frisse Chablis tot aan houtgelagerde, rijke, volle wijnen.

Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Groot Constantia is met 165 hectare inderdaad groot te noemen. Naast historische gebouwen vind je hier 90 hectare met verschillende druivenrassen aangeplant.
Inhoud 75 Centiliter
Soort chardonnay
Ingrediënten Contains sulfites
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Zuid-Afrika
Contactgegevens Leverancier
Groot Constantia Estate Groot Constantia Road,Constantia, Cape Town, South Africa Email: enquiries@grootconstantia.co.za Website: www.grootconstantia.co.za
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

4 keer bekroond
Oogstjaar 2017
4.5 sterren

Platter's Wine Guide

Oogstjaar 2018
9-

De Grote Hamersma

Zilveren

IWSC

Zilveren

Int. Wine & Spirits Competition

Ons verhaal

Zuid-Afrika, Constantia
Groot Constantia Constantia

Het wijndomein Groot Constantia ligt ten zuiden van Kaapstad. De gebouwen zijn gebouwd in Kaap-Hollandse stijl. Constantia was het eerste wijndomein in Zuid-Afrika. Het is opgericht door VOC gouverneur, Simon van der Stel. De eerste wijnranken zijn daar aangeplant door Hugenoten die op het domein werkten. In de loop der jaren hebben de wijnen van Constantia een enorm goede naam opgebouwd. Napoleon en de Russische Tsarin dronken de bijzondere dessertwijnen van dit domein. Later werd Constantia opgesplitst in Klein Constantia en Groot Constantia.

  • Bestel vandaag, overmorgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen