Skip to main content
Herencia de Sánchez Espadín Mezcal

Mezcal

Per fles

Herencia de Sánchez Espadín Mezcal

Mexico - Mezcal 70CL 42%

Herencia de Sánchez Espadín is een perfecte mezcal voor de (thuis)bartenders die van cocktails houden. De mezcal is licht rokerig, bevat wat tonen van hout en wilde bloemen.

Online niet op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over Herencia de Sánchez Espadín Mezcal

Herencia de Sánchez Espadín is een perfecte mezcal voor de (thuis)bartenders die van cocktails houden. De mezcal is licht rokerig, bevat wat tonen van hout en wilde bloemen.

De agavesoort Espadín, waarvan deze mezcal wordt gemaakt, is maar liefst 1,5 meter breed en 1 meter hoog en is de meest gebruikte agavesoort voor de productie van mezcal in de Oaxaca provincie in Mexico.

Beschrijving Herencia de Sánchez Espadín is een perfecte mezcal voor de mixology en bartenders. De agavesoort Espadín is maar liefst 1,5 meter breed en 1 meter hoog en is de meest gebruikte agavesoort voor de productie van mezcal in de Oaxaca provincie in Mexico.
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 42%
Contactgegevens Leverancier
La Maison du Whisky 9-11 rue Martre 92110 Clichy France
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Mexico, Candelaria Yegolo
Mexico, Candelaria Yegolo
Sanchez Distillery Mexico, Candelaria Yegolo

Rey Campero Mezcal en Herencia de Sanchez worden geproduceerd op de Sánchez Distillery, een klein familiebedrijf waar al ruim 150 jaar mezcal wordt gemaakt. Ze representeren de cultuur en traditie van de Candelaria Yegolé regio, gelegen in de Mexicaanse staat Oaxaca, waar meer dan 10 verschillende soorten wilde agave groeien. In 2003 nam Romulo Sánchez Parada de distilleerderij over van zijn vader en produceert hij 100% ambachtelijke mezcal waar de traditie en het vakmanschap van 4 generaties centraal staat. 

Anderen kochten ook

  • icon
    Bestel vandaag, overmorgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • icon
    Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.