Skip to main content
Hermit Dutch Coastal Gin

Gin

Hermit Dutch Coastal Gin

50CL 43%

Een verscheidenheid aan citrusschillen zorgt voor een heerlijke frisheid en natuurlijk gezuiverd zout water uit Nationaal Park Oosterschelde zorgt voor een verrassende zilte afwerking.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Hermit Dutch Coastal Gin

Jeneverbes en korianderzaad geven Hermit zijn kenmerkende ginsmaak. Heerlijk in combinatie met je favoriete seafood gerechten.

Inhoud 50 Centiliter
Alcoholpercentage 43%
Contactgegevens Leverancier
Hermit Concepts HermitGin.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Nederland
Hermit

Hermit is een onderscheidende, Nederlandse gin producent. De gin is kenmerkend voor zijn verfrissende citrusmelange en een licht zilte afdronk. De unieke smaak ontstaat door een samenstelling van 10 verschillende botanicals en de toevoeging van gefilterd Oosterschelde-water.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen