Skip to main content
Hooghoudt Sweet Spiced Genever

Lichte jenever 4.8

Hooghoudt Sweet Spiced Genever

Nederland - Lichte jenever 70CL 30%

Een verrassende en eigentijdse jenever, vol en warm van smaak. Licht zoetig, vol zonnig gekruid. 100% natuurlijk. Om puur van te genieten, maar ook super in de mix met ginger ale of als scheutje in de koffie.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

 • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
 • Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • Veilig betalen

Alles over Hooghoudt Sweet Spiced Genever

Smaken van jeneverbes, vanille, kaneel, nootmuskaat, zoethout, grapefruit, abrikoos en kandij.

4.8
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Een blijvertje! Beetje spicy en lekker vol. Ik hou van bijzondere jenevers en deze staat vast onder de genomineerden.
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Heerlijk als mix met Ginger Ale, limoen en ijs.
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  wat een verrassend lekker drankje is dit !! Ik heb hem puur gedronken omdat dan de smaak volledig tot zijn recht komt Licht zoet maar toch nog pittig genoeg om hem niet te snel te drinken
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 30%
Contactgegevens Leverancier
Family Distillery Hooghoudt Hooghoudtstraat 1, Groningen, The Netherlands
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Nederland
Hooghoudt

Bij Hooghoudt geloven ze in de toekomst van jenever, want de mogelijkheden zijn eindeloos. Maar jenever maak je niet zomaar. Het is een gelaagd product en kent een complex, bijzonder en verfijnd proces. En juist dat maakt het zo interessant. Ze variëren met gelagerde moutwijnen, graanalcohol en componeren met kruiden, vruchten en specerijen. Met dank aan pioniers Hero Jan en Grietje Hooghoudt en alle verkregen kennis over het mooie en complexe distilleerproces, werkt inmiddels de vierde generatie Hooghoudt met enthousiasme en liefde aan nieuwe smaken en jenevers. Smaken en jenevers waarin traditie en vernieuwing elkaar vinden. Voor wie van bijzonder houdt. Geniet van de rijkdom van jenever. Hooghoudt Familiedistilleerderij sinds 1888.

 • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
 • Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.