Skip to main content
Valdivieso Sparkling Wine

Mousserend 4.4

Valdivieso Sparkling Wine

Chili - Mousserend 75CL 12,5%

Een toegankelijke mousserende wijn uit Chili. Een zachte smaak door de combinatie van chardonnay en sémillon. Wist je dat Valdivieso eerst uitsluitend begon met het produceren van mousserende wijnen. Pas later kwamen hier rode en witte wijnen bij.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

 • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
 • Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • Veilig betalen

Alles over Valdivieso Sparkling Wine

Lekker bij het aperitief
4.4
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Heerlijke bubbelwijntje, lekker bij gebakken Vis
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Frisdroog, mooi klein bubbeltje
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Heerlijke wijn, voldoet aan de verwachtingen.
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  heerlijke bubbeltjes
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Heerlijke frisse proseco die richting champagne kruipt.
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Heerlijk frisse bubbel, prima om te mixen met likeur voor het verkrijgen van een verrassend aperitief ! Voorbeeld? Cointreau of Gran Marnier, weer eens iets anders dan een Kir royal ! Cheers !!
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Heerlijk verfrissend aanrader.
Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Wist je dat Valdivieso als één van de allereerste in Chili begon met het produceren van mousserende wijnen? Pas later kwamen hier 'stille' rode en witte wijnen bij.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 12,5%
Ingrediënten Contains sulfites
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Chili
Contactgegevens Leverancier
Valdivieso Juan Mitjans 200, Macul, Santiago de Chile, Chile Email: jtofterup@valdiviesovineyard.com Website: http://www.valdiviesovineyard.com/
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

1 keer bekroond
Oogstjaar 0000
90 punten

Descorchados

Ons verhaal

Chili
Valdivieso

Valdivieso is als eerste wijnhuis in Zuid-Amerika in 1879 begonnen met de productie van mousserende wijnen. Pas honderd jaar later startte de familie met het maken van stille wijnen. Hun filosofie is om de best mogelijke druiven te gebruiken en de typiciteit en de smaak van de druiven zoveel mogelijk in tact te houden. Zo mag de smaak van houtlagering nooit te dominant zijn. Met het ideale wijnklimaat in Chili en de grote zorg voor de druiven, brengt het domein inmiddels geweldige wijnen voort, die internationaal vele prijzen in de wacht slepen. Maar het belangrijkste is misschien wel dat een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding kenmerkend is voor al hun wijnen.

Mening van onze expert

Terwijl Alberto Valdivieso luisterde naar een pianorecital van Bach had hij een visioen. 'Het was er een van Champagne, zo goed als de fijne Clicquot die Doña Camila die avond schonk, maar niet uit Frankrijk, uit Chili!' Waarna hij besloot om zo'n wijn in zijn geboorteland te gaan maken. Alberto reisde naar de Champagne om daar de technieken te bestuderen, terwijl hij bovendien als eerste in Chili druivenstokken van chardonnay en pinot noir plantte. In 1887, twaalf jaar na het recital, opende Alberto de eerste fles met zijn eigen bubbelwijn. Dit type is de grote specialiteit van Valdivieso bleven. Een vriendelijk geprijsde variant is de Valdivieso Brut die zijn belletjes kreeg dankzij een tweede tankgisting en werd samengesteld uit chardonnay (50 procent) en pinot noir, met een verscholen deel sémillon. Behalve lekker fris smaakt deze vrolijk bruisende brut een tikje mild (11 gram suiker per liter), zacht fruitig en zacht kruidig.
 • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
 • Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.