Skip to main content
Isle of Skye 12 Years

Medium & granig 5.0

Isle of Skye 12 Years

Schotland - Blend 70CL 40%

Deze blend whisky is afkomstig van het eiland Skye. Na een eerste rijping van 12 jaar wordt de eilandwhisky gemengd met zachte Speyside malts.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel vandaag, overmorgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Isle of Skye 12 Years

Daarna wordt hij nog eens extra gerijpt op vat, het zogeheten 'marrying'. Door die 12 jaar rijping krijgt hij een mooie zachte smaak waarin turf en honing overheersen. Proef zelf maar.

Smaak fruit en graan
5.0
  • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
    Lekkere whisky, lekker pittig en toch zacht, een aanrader!
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 40%
Ingrediënten water, graan gist
Oorsprong Schotland
Contactgegevens Leverancier
Bresser & Timmer EH52 5 BU, UK
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Schotland
Ian Macleod Distillers

Het team van Ian MacLeod Distillers heeft hun onafhankelijkheid hoog in het vaandel staan. Zij streven ernaar een zo divers mogelijk assortiment van topkwaliteit Schotse whisky's te bieden.

  • Bestel vandaag, overmorgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.