Skip to main content
Isle of Skye 8 Years

Medium & granig 4.0

Per fles

Isle of Skye 8 Years

Schotland - Blend 70CL 40%

Als basis voor deze stevige zilte blend wordt Talisker whisky gebruikt. Aangevuld met de heideachtige aroma's van de Speyside blends. Lekker om puur te drinken of met een druppeltje water na een gezellige maaltijd met vrienden.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over Isle of Skye 8 Years

4.0
  • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
    Lekker wegdrinkertje
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 40%
Ingrediënten Mais, Gemoute graan, water
Oorsprong Schotland
Contactgegevens Leverancier
Bresser & Timmer Dunnet Way, Broxburn EH52 5 BU, Schotland
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Schotland
Ian Macleod Distillers

Het team van Ian MacLeod Distillers heeft hun onafhankelijkheid hoog in het vaandel staan. Zij streven ernaar een zo divers mogelijk assortiment van topkwaliteit Schotse whisky's te bieden.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.