Skip to main content
Jack Daniel's Tennessee

Vol & rijk 5.0

Jack Daniel's Tennessee

Verenigde Staten - Blend 100CL 40%

Jack Daniel's Tennessee Whiskey komt sinds 1866 uit Lynchburg Tennessee. Nog steeds wordt elke fles met evenveel passie en vakmanschap gemaakt. Precies zoals Jasper Newton "Jack" Daniel dat zelf deed.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

 • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
 • Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • Veilig betalen

Alles over Jack Daniel's Tennessee

Vanwege het unieke charcoal mellowing proces is Jack Daniel's geen bourbon, maar een Tennessee Whiskey. Daarbij wordt iedere druppel in 10 dagen gefilterd door een 3 meter dikke laag houtskool. Jack Daniel's is de enige grote distilleerderij die de whiskey vervolgens laat rijpen in zelfgemaakte, nieuw verkoolde vaten van Amerikaans eikenhout. De whiskey gaat kleurloos in het vat. Jaren later zal er een prachtige amberkleurige whiskey uitvloeien met evenwichtige tonen van karamel, eiken en vanille. Je drinkt Jack Daniel’s Tennessee Whiskey neat, on-the-rock’s of in de verfrissende highball cocktail Jack & Cola: The Legendary Mix.

5.0
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  De vertrouwde Jack, nog steeds een topper !
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Ik ben een jaaarenlange whisk(e)y drinker en probeer altijd van alles. Zowel single malt als blended, Schots, Iers, en Amerikaans. De keuze is tegenwoordig bijna te groot. Jim Beam is mijn favoriet vanwege de pittige, scherpe smaak. Straight of met een scheutje plat water; altijd goed!
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Dit........is gewoon de meest smaakvolle whiskey. :-))
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Toppie
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Ik lust graag Whisky en Whiskey en heb een brede smaak. Jack is een heerlijke bourbon. Mijn huismerk favoriet die ik vrijwel altijd op voorraad heb. Heerlijk rokerig van het houtskool filter en gebrande vat, maar niet veenmos rokerig (wat ik niet zo lekker vindt) zoals een fles uit Schotland.
Inhoud 100 Centiliter
Alcoholpercentage 40%
Oorsprong Verenigde Staten
Contactgegevens Leverancier
A BRAND NEW DAY DRINKS COMPANY Reduitlaan 33 4814 DC Breda, NL Website: ABRANDNEWDAY.NL
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

1 keer bekroond
Oogstjaar
92

Jim Murray

Ons verhaal

Nederland
Gall & Gall

Vanaf 1884 hebben Maria Gall - en later haar beide zonen - een passie ontwikkeld voor dranken. Samen met de beste specialisten heeft zij altijd een hoge kwaliteit in huis weten te halen. Naar deze kwaliteit streven wij vandaag de dag nog steeds.

 • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
 • Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.