Skip to main content
Johnnie Walker Blonde

Medium & granig 5.0

Johnnie Walker Blonde

Oorsprong - Schotland 70CL 40%

De toegankelijke Johnnie Walker Blonde is een blend whisky gemaakt van verschillende malt en graan whisky's. De whisky heeft een fruitig karakter met tonen van vanille, appel en karamel.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Johnnie Walker Blonde

Voor alle nieuwsgierige whisky liefhebbers en de niet-whisky drinkers is de Johnnie Walker Blonde een zoete verrassing.

Deze whisky is gemaakt om te mixen. Mix hem met ginger ale of breng de whisky tot leven in een cocktail, bijvoorbeeld met citroenlimonade en een schijfje sinaasappel.

Smaak graan en fruit
5.0
  • Heerlijke smaak voor zo'n prijs. Aanrader
  • Gewoon heerlijk
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 40%
Ingrediënten No allergens
Oorsprong Schotland
Contactgegevens Leverancier
John Walker & Sons 5 Lochsideway, Edinburg, EH12 9DT, Scotland
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Schotland
Johnnie Walker

In 1820 begint John Walker zijn eigen whisky te stoken voor zijn levensmiddelenwinkel in het Schotse Kilmarnock. Hiervoor mengt hij als één van de eersten verschillende Schotse whisky’s om een betere kwaliteit te krijgen. En noemt zijn whisky Walker’s Kilmarnock. Pas na zijn dood verandert zijn kleinzoon Alexander Walker die naam in Johnnie Walker in 1909. In dit jaar werd ook het beroemde logo “The striding man” ontworpen. Hij maakt het merk tot een wereldberoemde whisky met de bekende kleurenlabels.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen