Skip to main content
Joseph Drouhin Gevrey Chambertin

Royal red 5.0

Joseph Drouhin Gevrey Chambertin

Oorsprong - Frankrijk 2018 75CL

Je proeft krachtige zwarte en rode bessen, kersen en drop. Door de stevigheid kan je deze wijn perfect combineren met een stoofpot, zoals Boeuf Bourguignon.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel vandaag, overmorgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Joseph Drouhin Gevrey Chambertin

In het noorden van de Côte de Nuits vinden we Gevrey-Chambertin. Hier worden alleen maar pinot noir-wijnen gemaakt die zich kenmerken door hun stevigheid. Ook in de Joseph Drouhin Gevrey-Chambertin proef je krachtige zwarte en rode bessen, kersen en zelfs drop. Door de stevigheid kan je deze wijn perfect combineren met een stoofpot. Het liefst een lokale Boeuf Bourguignon of coq au vin. Maar ook in combinatie met een Bourgondische kaas als époisses blijft deze Gevrey-Chambertin fier overeind!

Uitzonderlijke topwijnen vind je gewoon bij Gall & Gall

Sommige wijnmakers maken op zulke kleine schaal topwijnen dat het onmogelijk is om alle winkels van Gall & Gall hiermee te bevoorraden. Om je toch toegang te geven tot deze uitzonderlijke wijnen kun je deze op gall.nl of in de winkel bestellen.

5.0
  • Heerlijke wijn.
  • Prachtige Gevrey-Chambertin! Bijna zo mooi als die van Philippe Leclerc.....
Pinot noir

Deze druif zorgt voor fruitige rode wijnen die geliefd zijn om de aroma's van rood fruit en specerijen. En een lange soepele afdronk met zachte tannines. Perfect bij eend, kip en varkensvlees.

Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Je proeft krachtige zwarte en rode bessen, kersen en drop. Door de stevigheid kan je deze wijn perfect combineren met een stoofpot, zoals Boeuf Bourguignon.
Inhoud 75 Centiliter
Soort pinot noir
Ingrediënten Contains sulfites
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Frankrijk
Contactgegevens Leverancier
N/A Website: www.drouhin.com Email: maisondrouhin@drouhin.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

5 keer bekroond
Oogstjaar 2012
16.5 punten

Jancis Robinson

Oogstjaar 2015
90 punten

Vinous

Wine Advocate

Oogstjaar 2016
16 punten

Jancis Robinson

Oogstjaar 0000
4 sterren

Hugh Johnson

Ons verhaal

Frankrijk, Bourgogne
Maison Joseph Drouhin Bourgogne

Maison Joseph Drouhin is opgericht in 1880. Het huis bezit wijngaarden verspreid over de Bourgogne in de topregio’s Chablis, Côte de Nuits en Côte de Beaune. Momenteel is het bedrijf in handen van de vierde generatie. Wijnmaakster is Veronique Drouhin. Haar broer Philippe is verantwoordelijk voor de wijngaarden en de oudste broer Fréderic Drouhin is algemeen directeur. Hun vader, Robert Drouhin, kocht in de jaren ’60 de beste wijngaarden van Chablis, die destijds zwaar verwaarloosd waren. Drouhin maakt wijnen van druiven uit hun eigen wijngaarden, maar ook van aangekochte druiven van boeren uit de Bourgogne.

  • Bestel vandaag, overmorgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen