Joseph Drouhin Nuits-Saint-Georges 2013 75CL
Al een eeuw geleden werden de wijnen uit Nuits-Saint-Georges geprezen door het culinaire genie Auguste Escoffier. Hij werd beroemd dankzij zijn ‘Guide Culinaire’ met daarin recepten als Tournedos Rossini en Crêpes Suzette. Waarschijnlijk komt het door de bodem die rijk is aan klei en kalksteen. Dit zorgt voor krachtige pinot noir die goed kan ouderen. De wijn rijpt 14 tot 18 maanden op Franse eikenhouten vaten. Hij heeft de smaak van kersen, bramen, sigarenkistjes en milde specerijen.
- Soort
- pinot noir
- Oogstjaar
- 2013
- Inhoud - % Vol
- 75CL - 13%
- Glazen per fles
- Land
- Frankrijk
- Lekker bij
- Kalfsvlees en Gebraden Rood Vlees

Gratis bezorging vanaf € 50,-
Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd.
Lees meer over retourneren & ontbinden
Gratis bezorging vanaf € 50,-
Al een eeuw geleden werden de wijnen uit Nuits-Saint-Georges geprezen door het culinaire genie Auguste Escoffier. Hij werd beroemd dankzij zijn ‘Guide Culinaire’ met daarin recepten als Tournedos Rossini en Crêpes Suzette. Waarschijnlijk komt het door de bodem die rijk is aan klei en kalksteen. Dit zorgt voor krachtige pinot noir die goed kan ouderen. De wijn rijpt 14 tot 18 maanden op Franse eikenhouten vaten. Hij heeft de smaak van kersen, bramen, sigarenkistjes en milde specerijen.
- Soort
- pinot noir
- Oogstjaar
- 2013
- Inhoud - % Vol
- 75CL - 13%
- Glazen per fles
- Land
- Frankrijk
- Lekker bij
- Kalfsvlees en Gebraden Rood Vlees