Klant&kaart van Gall & Gall: pak je voordeel!

Met de Klant&kaart van Gall & Gall heb je altijd een streepje voor.

Voor 10 euro maak je een jaar lang gebruik van alle voordelen van de Klant&kaart, zoals:

  • 10% korting op alle wijn, bubbels en whisky*
  • Tijdens de Wilde Whisky Dagen 20% korting op alle whisky's*
  • Altijd bijzondere aanbiedingen op wijn en sterk
  • Gratis abonnement op het inspirerende magazine Proef&
  • Hoge korting op een speciaal samengesteld Wijn Proefpakket met wisselende thema's
  • Altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste wijnen
  • Deelname aan proeverijen

Bekijk de Klant&kaart acties

Je kunt de Klant&kaart in een van onze Gall & Gall winkels kopen. Of bestel de Klant&kaart online en ontvang direct korting op je bestelling! Als je alleen de Klant&kaart bestelt, betaal je uiteraard geen verzendkosten.

Bestel een Klant&kaart 

Speciaal voor kaarthouders: Proeverij Italiaanse wijnen


Als kaarthouder heb je altijd een streepje voor. Natuurlijk kun je meedingen naar de Italiaanse prijzen, maar je maakt ook kans op een kaartje van een proeverij van Italiaanse wijnen van het wereldberoemde Toscaanse wijnhuis Marchesi de’Frescobaldi. Er is plaats voor 50 personen, dus schrijf je snel in. De proeverij wordt gegeven op zondag 29 maart. Lees meer over deze proeverij en schrijf je in!

Abonnement op De Smaak van Italië

Ben je fan van Italië en wil je een abonnement op De Smaak van Italië? Dan heb je als kaarthouder maar liefst 60% korting op een abonnement. Kies je voor 3 nummers, dan betaal je slechts 7,50 (i.p.v. 18 euro). Liever 6 nummers? Als kaarthouder betaal je hier 14,50 voor (i.p.v. 33,95). Ja, ik wil een abonnement op de Smaak van Italië.


Reisverslag: Mireille bij Château Pichon-Longueville

Als kaarthouder heb je altijd meer voordeel. Zo kon je deze zomer naar Château Pichon-Longueville voor een rondleiding inclusief proeverij. Hier wordt onze heerlijk wijn Cap Royal Bordeaux Supérieur gemaakt. Een van onze kaarthouders, Mireille den Hartog is samen met haar man heen geweest en heeft er een leuk artikel over geschreven. Lees je mee?

Verslag: Bijzondere kaarthoudersproeverij Julian Chivite

Op 30 mei werd er speciaal voor kaarthouders een proeverij gehouden door Julian Chivite. In zijn wijnhuis worden prachtige Spaanse wijnen gemaakt uit de Rioja en Navarra. Lees meer over deze proeverij.

Automatisch gebruik blijven maken van alle voordelen van de Klant&kaart?

Heb je al een kaart en wil je een automatische incasso afgeven? Vul dan dit formulier in en stuur hem op naar het antwoordnummer dat op het formulier staat. Je Klant&kaart verlengen gaat dan helemaal automatisch!

Inloggen?

Om je gegevens in te zien of te wijzigen, kun je inloggen met je e-mailadres en wachtwoord.

Klik hier voor de algemene voorwaarden en privacy.

* De 10% Klant&kaart korting geldt niet op wijnen of whisky's die in de aanbieding zijn en versterkte wijnen zoals port, sherry of vermouth. De 20% korting geldt op de reguliere prijs van de whisky, dus niet bovenop de aanbiedingsprijs.

10.00
Artikel
10.00
Artikel