Skip to main content
image

PROEF! Magazine

Lees onze nieuwste magazine gemakkelijk digitaal! Als Premium member ontvang je de PROEF! als eerste via e-mail. Dus open hem op je telefoon, tablet of computer en heb de PROEF! altijd bij de hand!

PROEF! Magazine


PROEF! is natuurlijk niet zomaar een magazine: het is de bron van (drank) inspiratie. Deze PROEF! staat vol met inspiratie voor de feestdagen: interviews met wijnmakers, recepten met bijpassende wijnen, het laatste nieuws, trends, alles wat je als wijnkenner óf -liefhebber wil weten. En met 1 klik zit je favoriete fles in de winkelmand!

Bekijk het nieuwste Proef! Magazine >

Speciaal voor Premium members

PROEF! magazine blijft speciaal voor onze Premium members . Ben jij nog geen Premium-member? Voor slechts €10,- per jaar activeer je Mijn Gall en Gall Premium. Hiermee abonneer jij je voor een jaar op PROEF! Magazine, hét magazine voor drankliefhebbers. Daarnaast geniet je van exclusieve Premium-kortingen en vele andere voordelen.

Meer over Mijn Gall & Gall Premium>

PROEF! teruglezen?

Wil je eerder verschenen PROEF! magazine's bekijken? Hier kun je er een heleboel vinden!

Ontdek jouw smaakprofiel

Bij Gall & Gall hebben we ruim 1600 wijnen in het assortiment. Het is natuurlijk fantastisch dat we daarmee de ruimste keuze van Nederland hebben. Maar als je nog niet weet wat je lekker vindt kan het best lastig zijn om te kiezen. 
Juist daarom hebben wij smaakprofielen ontwikkeld. Want met behulp van het smaakprofiel ga je altijd met de perfecte wijn naar huis. Doe de smaakprofielentest en maak binnen 24 seconden een smaakprofiel aan. 
Sla je profiel op en ontvang tijdelijk 25% korting op twee flessen wijn naar keuze!

Doe de test >

Meer over drank

Wil jij alles weten over wijn? Bekijk dan eens onze wijnpagina. Je vindt hier alles over landen, druiven en nog veel meer. Ontdek onze wereldse wijnen: altijd scherp geprijsd en altijd prijswinnend! Lees alles over biologsiche wijn. Of maak een feestelijke cocktail!

Er zijn zoveel wijnen, landen, druiven, streken... Lees er alles over en word een kenner!

Wereldse wijnen zijn altijd scherp geprijsd, altijd prijswinnend en altijd uitstekend beoordeeld.

Biologische wijnen worden gemaakt met respect voor de natuur. Meer over weten?

Cocktails maken kan altijd. Met simpele instructie filmpjes heb je het zo gefixt!

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.