Skip to main content
Klein Constantia Vin de Constance
Zuid-Afrika

Dessertwijn

Jouw Premium prijs

Klein Constantia Vin de Constance

Zuid-Afrika - Muscat de Frontignan 2019 50CL 14%

De beroemdste zoete wijn van Zuid-Afrika. Met natuurlijke restsuikers omdat de muscat de frontignan-druiven laat geoogst worden. Zeer geconcentreerd met citrus, gember en nootmuskaat.

Online niet op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Klein Constantia Vin de Constance

Zuid-Afrika 2019 50CL

Alles over Klein Constantia Vin de Constance

De beroemdste zoete wijn van Zuid-Afrika. Met natuurlijke restsuikers omdat de muscat de frontignan-druiven laat geoogst worden. Zeer geconcentreerd met citrus, gember en nootmuskaat.

De beroemdste wijn van Zuid-Afrika. Hij werd gedronken door koning Louis XVI, keizer Napoleon Bonaparte en president Thomas Jefferson. Klein Constantia werd omschreven in literatuur van Jane Austen, Charles Dickens en Charles Baudelaire. Het is een zoete wijn met natuurlijke restsuikers omdat de muscat de frontignan-druiven laat geoogst worden. Het sap dat uit de ingedroogde druiven komt heeft een hoog suiker gehalte, maar geen Botrytis. De druiven hebben dus geen edele rotting ondergaan. Vin de Constance rijpt drie jaar lang op eikenhouten vaten. Zeer geconcentreerd met citrus, gember en nootmuskaat.

Lekker bij gebak
Druivensoort
Druivensoort
Muscat de Frontignan
Met deze oude witte druivenras kun je verschillende wijnen maken, van droog tot zoet, van stil tot mousserend, zelfs als versterkte wijn. Droge witte wijnen passen goed bij ssalades of sushi.
Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving De beroemdste zoete wijn van Zuid-Afrika. Met natuurlijke restsuikers omdat de muscat de frontignan-druiven laat geoogst worden. Zeer geconcentreerd met citrus, gember en nootmuskaat.
Inhoud 50 Centiliter
Alcoholpercentage 14%
Soort muscat de frontignan
Ingrediënten Bevat sulfiet
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Zuid-Afrika
Contactgegevens Leverancier
Klein Constantia Klein Constantia Road, Cape Town, South Africa Website: www.kleinconstantia.com Email: info@kleinconstantia.com Dourthe 35 Rue de Bordeaux, Parempuyre, France Website: http://www.dourthe.com/ Email: nick.dagley@thienotexport.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Lekker bij gebak

Ons verhaal

Zuid-Afrika, Constantia
Zuid-Afrika, Constantia
Klein Constantia Zuid-Afrika, Constantia
Klein Constantia dateert uit 1685 toen Simon van der Stel de meest gunstige locatie koos voor zijn uitgestrekte en vruchtbare boerderij genaamd "Constantia". In 1817 is de toemallige eigenaar Coete overleden waardoor zijn twee zoons het land hebben verdeeld in Groot Constantia en Klein Constantia. Klein Constantia ligt te midden van eeuwenoude bomen en weelderig groen aan de bovenste uitlopers van de Constantiaberg, met een prachtig uitzicht over de Constantia-vallei en False Bay. Het is gelegen tussen 70 meter en 343 meter boven zeeniveau, met een constante zeebries van meer dan 150 meter, blijven de temperaturen koel, waardoor het fruit tijdens het rijpen behouden blijft. Met de oceaan op slechts 10 kilometer afstand, speelt de wind ook een belangrijke factor, vaak belastend de wijngaard en resulterend in een toename van concentratie en smaak in het fruit.

Anderen kochten ook

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 55,-

  • icon
    Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.