Skip to main content
Kopke 10 Years Old White

blend

2e halve prijs

Per fles

Kopke 10 Years Old White

Oorsprong - Portugal 75CL

Blend van verschillende oogstjaren met een gemiddelde leeftijd van tenminste 10 jaar. De gebruikte druiven zijn 50% malvasia bianca, met rabigato, viosinho en gouveio.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over Kopke 10 Years Old White

Bij Kopke maken ze een breed scala aan port wijnen en daar hoort ook een geouderde witte port bij. Deze 10 Years Old White Port is een blend van verschillende oogstjaren met een gemiddelde leeftijd van tenminste 10 jaar. De gebruikte druiven zijn 50% malvasia bianca, 20% rabigato, 20% viosinho en 10% gouveio. Met zijn donkere kleur is dit een rijke port die smaakt naar gedroogd fruit, specerijen en eikenhout. Drink hem gekoeld als aperitief.

Lekker bij het aperitief
Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Blend van verschillende oogstjaren met een gemiddelde leeftijd van tenminste 10 jaar. De gebruikte druiven zijn 50% malvasia bianca, met rabigato, viosinho en gouveio.
Inhoud 75 Centiliter
Ingrediënten Contains sulfites
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Portugal
Contactgegevens Leverancier
Kopke Port avenida Diogo Leite 344, Vila Nova de Gaia, Portugal Website: www.sogevinus.com Email: vera.matos@sogevinus.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Portugal, Douro
Kopke Douro

Kopke is het oudste porthuis dat vandaag de dag nog port produceert. Het bedrijf werd in 1638 opgericht door de Duitse familie Köpke uit Hamburg. In eerste instantie was Kopke een handelsbedrijf dat zich richtte op de verkoop van Portugese specialiteiten. In die tijd bestond port nog niet. Pas ten tijde van de negenjarige oorlog aan het einde van de zeventiende eeuw werd port gecreëerd. Een steviger type wijn met meer suikers en alcohol dat de overtocht naar Engeland kon overleven. Kopke staat bekend om de productie van Vintage en Colheita port.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen