Skip to main content
Kopke Colheita
Portugal

Colheita

2e fles 50% korting

Kopke Colheita

Portugal - Colheita 75CL 20%

Deze Kopke Colheita Port 2004 heeft de smaak van noten, dadels en vijgen met vanille. De perfecte combinatie met een peren tarte tatin met vanilleroomijs.

Online op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

 • icon
  Bestel vandaag, overmorgen in huis
 • icon

  Gratis bezorging vanaf € 55,-

 • icon
  Veilig betalen
Kopke Colheita

Portugal 75CL

 • icon
  Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis

Alles over Kopke Colheita

Deze Kopke Colheita Port 2004 heeft de smaak van noten, dadels en vijgen met vanille. De perfecte combinatie met een peren tarte tatin met vanilleroomijs.

Wat een Vintage is voor een Ruby, dat is een Colheita voor een Tawny: de absolute top! Het verschil zit hem alleen in de manier van rijpen. De Vintage rijpt in een fles, terwijl de Colheita rijpt op vat. Hierdoor krijgt een Colheita veel meer contact met zuurstof en verliest hij zijn kleur. Je krijgt dan een oxidatieve stijl. In het geval van de Kopke Colheita Port 2004 moet je denken aan de smaak van noten, dadels en vijgen met vanille. De perfecte combinatie met peren tarte tatin met vanilleroomijs.

Uitzonderlijke topwijnen vind je gewoon bij Gall & Gall

Sommige wijnmakers maken op zulke kleine schaal topwijnen dat het onmogelijk is om alle winkels van Gall & Gall hiermee te bevoorraden. Om je toch toegang te geven tot deze uitzonderlijke wijnen kun je deze op gall.nl of in de winkel bestellen.

Smaak vol, walnoten, bessen en kaneel
Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Deze Kopke Colheita Port 2004 heeft de smaak van noten, dadels en vijgen met vanille. De perfecte combinatie met een peren tarte tatin met vanilleroomijs.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 20%
Ingrediënten Bevat sulfiet
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Portugal
Contactgegevens Leverancier
Kopke Port avenida Diogo Leite 344, 4400-111 Vila Nova de Gaia, Portugal Website: http://www.sogevinus.com Email: vera.matos@sogevinus.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Smaak vol, walnoten, bessen en kaneel

Ons verhaal

Portugal, Douro
Portugal, Douro
Kopke Portugal, Douro
Kopke is het oudste porthuis dat vandaag de dag nog port produceert. Het bedrijf werd in 1638 opgericht door de Duitse familie Köpke uit Hamburg. In eerste instantie was Kopke een handelsbedrijf dat zich richtte op de verkoop van Portugese specialiteiten. In die tijd bestond port nog niet. Pas ten tijde van de negenjarige oorlog aan het einde van de zeventiende eeuw werd port gecreëerd. Een steviger type wijn met meer suikers en alcohol dat de overtocht naar Engeland kon overleven. Kopke staat bekend om de productie van Vintage en Colheita port.

Anderen kochten ook

 • icon
  Bestel vandaag, overmorgen in huis
 • icon

  Gratis bezorging vanaf € 55,-

 • icon
  Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.