Skip to main content
Kopke Colheita White

colheita

Kopke Colheita White

Oorsprong - Portugal 1935 75CL 20%

Waanzinnig oude Colheita gemaakt van witte portdruiven uit slechts één
oogstjaar. Levendig met een lichtbruine kleur, grote complexiteit, gedroogd fruit
en specerijen.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Kopke Colheita White

Colheita betekent letterlijk 'oogstjaar' en is een portstijl die uitzonderlijke wijnen oplevert met een lange levensduur. De 1935 is een waanzinnig oude port, die nog altijd levendig is met een grote complexiteit, gedroogd fruit en specerijen. Het bijzondere van deze wijn van Kopke is dat het een White Colheita is. Dat betekent dat hij wordt gemaakt van witte portdruiven. Door een vatrijping van vele decennia lang heeft hij een lichtbruine kleur gekregen en is hij moeilijk te onderscheiden van een gerijpte port gemaakt van blauwe druiven.

Beschrijving Waanzinnig oude Colheita gemaakt van witte portdruiven uit slechts één oogstjaar. Levendig met een lichtbruine kleur, grote complexiteit, gedroogd fruit en specerijen.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 20%
Oorsprong Portugal
Contactgegevens Leverancier
Kopke Port avenida Diogo Leite 344, Vila Nova de Gaia, Portugal Email: vera.matos@sogevinus.com Website: www.sogevinus.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

1 keer bekroond
Oogstjaar 1935
94 punten

Wine Enthusiast

Ons verhaal

Portugal, Douro
Kopke Douro

Kopke is het oudste porthuis dat vandaag de dag nog port produceert. Het bedrijf werd in 1638 opgericht door de Duitse familie Köpke uit Hamburg. In eerste instantie was Kopke een handelsbedrijf dat zich richtte op de verkoop van Portugese specialiteiten. In die tijd bestond port nog niet. Pas ten tijde van de negenjarige oorlog aan het einde van de zeventiende eeuw werd port gecreëerd. Een steviger type wijn met meer suikers en alcohol dat de overtocht naar Engeland kon overleven. Kopke staat bekend om de productie van Vintage en Colheita port.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen