Skip to main content
Kroon van Oranje Wit

Fruit lover 3.6

2e halve prijs

Per fles

Kroon van Oranje Wit

Oorsprong - Zuid-Afrika 2020 75CL 12%

Deze witte blend bestaat voor 85% uit de lokale door de mens ontwikkelde druif nouvelle. Daarnaast 10% chenin blanc en 5% riesling. Fruitig met perzik, limoen en lychee

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

 • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
 • Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • Veilig betalen

Alles over Kroon van Oranje Wit

Nederlanders zijn gek op Zuid-Afrikaanse wijn. Niet alleen vanwege de uitgesproken smaak, maar ook omdat de Afrikaanse namen makkelijk blijven hangen. Zo ook Kroon van Oranje, een submerk van Boland Kelder uit Paarl. De witte blend bestaat voor 85% uit de lokale door de mens ontwikkelde druif nouvelle. Daarnaast 10% chenin blanc en 5% riesling. Hij is fruitig met perzik, limoen en lychee. Drink hem bij de borrel, bij Thaise crabcakes of Vietnamese spring rolls.

Lekker bij salades
3.6
 • Nee, dit is niet om nogmaals te bestellen. Ik dacht, een lekker voetbalwijntje. Tja .... Maar smaken verschillen. Misschien zegt mijn mening meer over mij dan over het product.
 • Ik moest echt wennen aan deze wijn; het is niet mijn favoriet, maar wel lekker.
 • Bijna niet te drinken.
 • Bijna niet te drinken.
 • Drink deze wijn al enige tijd met plezier.
 • De andere smaakte beter
 • Met een woord verrukkelijk bij een tonijn salade of andere salades.
 • Ik drink deze wijn al heel erg lang. Voorheen was het een in Zuid-Afrika gebottelde Chardonnay. Nu is het een in NL gebottelde blend. De wijn is zeer goed van smaak, fris en vol. Qua prijs-kwaliteit verhouding krijgt deze wijn een volle 10. Een aanrader!
Chenin blanc

De chenin blanc druif is van alle markten thuis: fris, vol en rijk, zoet of mousserend, het kan allemaal met deze druif. Kenmerkend is de hoge zuurgraad in de wijnen.

Beschrijving Deze witte blend bestaat voor 85% uit de lokale door de mens ontwikkelde druif nouvelle. Daarnaast 10% chenin blanc en 5% riesling. Fruitig met perzik, limoen en lychee
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 12%
Soort chenin blanc
Oorsprong Zuid-Afrika
Contactgegevens Leverancier
Boland Cellar http://www.bolandcellar.co.za/
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

2 keer bekroond
Oogstjaar 2019
7

De Grote Hamersma

Oogstjaar 2020
7

De Grote Hamersma

Ons verhaal

Zuid-Afrika, Paarl
Boland Cellar Paarl

Boland Kelder, ook wel bekend als Boland Cellar, is een Zuid-Afrikaanse producent uit het pittoreske Paarl. Het bedrijf ziet zichzelf graag als ‘Pioneers of Collaboration’. Een logische positionering vanwege de historie van Boland Cellar die terug gaat tot 1941. Toen besloot een aantal druivenboeren uit Paarl om hun krachten te bundelen. Alleen dan konden ze betere wijn maken en Zuid-Afrika internationaal op de kaart zetten. Nog altijd wordt er samengewerkt bij Boland en internationaal gooien ze hoge ogen. Naast de wijnen die verschijnen onder hun eigen label, maakt Boland Kelder ook de Kroon van Oranje-wijnen.

 • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
 • Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • Veilig betalen