Skip to main content
Kuentz-Bas Trois Chateaux Muscat

Muscat

2e halve prijs

Kuentz-Bas Trois Chateaux Muscat

2018 75CL

Muscat kent vele verschillende klonen en evenveel toevoegingen aan de naam. Muscat ottonel wordt veel gebruikt voor dessertwijn, maar in de Elzas wordt er ook droog wit van gemaakt.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Kuentz-Bas Trois Chateaux Muscat

De eeuwenoude druif muscat kent vele verschillende klonen en evenveel toevoegingen aan de naam. Misschien heb je wel eens gehoord van muscat d’Alexandrie, muscat de Frontignan en nu dus muscat ottonel. Hij wordt wereldwijd veel gebruikt voor dessertwijnen, maar in de Elzas worden er ook droge witte wijnen van gemaakt zoals deze Trois Chateaux van Kuentz-Bas. Drink hem bij gebakken roodbaars, asperges, avocadosalade of als aperitief.

Lekker bij Roodbaars , Avocadosalade en Asperges
Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Muscat kent vele verschillende klonen en evenveel toevoegingen aan de naam. Muscat ottonel wordt veel gebruikt voor dessertwijn, maar in de Elzas wordt er ook droog wit van gemaakt
Inhoud 75 Centiliter
Soort muscat
Ingrediënten Contains sulfites
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Contactgegevens Leverancier
Adam 5 rue de l'Aigle, Ammerschwihr, France Email: jbadam@jb-adam.fr Website: www.jb-adam.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

1 keer bekroond
Oogstjaar 2017
90 punten

Wine Enthusiast

Ons verhaal

Frankrijk
Kuentz-Bas

Maison Kuentz-Bas is een eeuwenoude producent (sinds 1795) uit het plaatsje Husseren-les-Chateaux in de Elzas. De naam van het bedrijf is een samentrekking van twee familienamen. Een huwelijk tussen de familie Kuentz en de familie Bas zorgde ervoor dat de krachten van beide wijnfamilies in 1895 werden gebundeld. Het bedrijf beschikt over slechts 12 hectaren in enkele van de meest gewilde wijngaarden van de streek. Hier worden 27 verschillende wijnen van gemaakt. Sinds 2004 is het domein in handen van Jean-Baptiste Adam. Sindsdien zijn de rendementen omlaag gegaan en is overgestapt op biodynamische wijnbouw. Dit heeft een positief effect op de kwaliteit van de wijnen van Kuentz-Bas.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen