Skip to main content
La Chablisienne Chablis Beauroy
Frankrijk

Classic White

Jouw Premium prijs

La Chablisienne Chablis Beauroy

Frankrijk - Chardonnay 2018 75CL 13%

Voller en ronder dan de meeste premiers crus. Je ontdekt appels en peren, maar
ook abrikozen en specerijen. En natuurlijk die kenmerkende mineraliteit van
Chablis.

Online niet op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

La Chablisienne Chablis Beauroy

Frankrijk 2018 75CL

Alles over La Chablisienne Chablis Beauroy

Voller en ronder dan de meeste premiers crus. Je ontdekt appels en peren, maar
ook abrikozen en specerijen. En natuurlijk die kenmerkende mineraliteit van
Chablis.

Beauroy is een van de meest noordelijk gelegen premier cru appellaties van Chablis. Hij ligt aan de linkerkant van de rivier de Serein. De kalkbodem is hier rijk aan stenen. De wijngaarden hebben een ligging op het zuidoosten. Dat geeft extra veel zonuren en dat proef je terug in de wijn. La Chablisienne Chablis 1er Cru Beauroy is wat voller en ronder dan de meeste andere premiers crus. Je ontdekt appels en peren, maar ook abrikozen en specerijen. En natuurlijk die kenmerkende mineraliteit van Chablis.

Lekker bij oesters
Druivensoort
Druivensoort
Chardonnay
Met de chardonnay druif kunnen veel verschillende wijnen worden gemaakt; van subtiele, zeer frisse Chablis tot aan houtgelagerde, rijke, volle wijnen.
Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Voller en ronder dan de meeste premiers crus. Je ontdekt appels en peren, maar ook abrikozen en specerijen. En natuurlijk die kenmerkende mineraliteit van Chablis.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 13%
Soort chardonnay
Ingrediënten Bevat sulfiet
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Frankrijk
Contactgegevens Leverancier
La Chablisienne 8 Boulevard Pasteur, CHABLIS, France Website: http://chablisienne.com/en/home/ Email: david@bottlebooks.me
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Frankrijk, Chablis
Frankrijk, Chablis
La Chablisienne Frankrijk, Chablis
La Chablisienne is een coöperatie uit Chablis opgericht in 1923. Een aantal wijnboeren uit de streek besloten destijds om hun krachten te bundelen en wijnen te maken die typisch waren voor de streek. Dat wil zeggen gemaakt van 100% chardonnay en met veel mineraliteit. Chablis was miljoenen jaren geleden een zee. Door het droogvallen van de zee zijn de schaal- en schelpdieren uitgestorven. Die vind je in de streek nog altijd terug als fossiele resten in de kalkbodem die bekend staat onder de naam Kimmeridge. Tegenwoordig zijn er bijna 300 wijnboeren aangesloten bij La Chablisienne en gezamenlijk maken zij wijn uit alle appellaties van Chablis.

Anderen kochten ook

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • icon
    Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.