Skip to main content
Laroche Chablis Premier Cru

Classic white 5.0

Laroche Chablis Premier Cru

Oorsprong - Frankrijk 2018 75CL 12,5%

Dankzij het koele klimaat en de kalkrijke bodem is deze chardonnay een frisse wijn met veel mineraliteit en de geur van natte rivierstenen. Met citroen, groene appel en een lichte romigheid.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Laroche Chablis Premier Cru

Een prachtige Chablis met de kenmerkende mineraliteit die doet denken aan natte stenen. Een wijn die zuiver en fris van smaak is en wel tot 15 jaar bewaard kan worden.

5.0
  • Karakteristieke Chablis, beetje boter, romig mondgevoel, citrus, mooie droge wijn met goede afdronk.
  • is een cadeau wat gegarandeerd. heel goed in de smaak valt
Chardonnay

Met de chardonnay druif kunnen veel verschillende wijnen worden gemaakt; van subtiele, zeer frisse Chablis tot aan houtgelagerde, rijke, volle wijnen.

Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Een prachtige Chablis met de kenmerkende mineraliteit. Een wijn die zuiver en fris van smaak is en wel tot 15 jaar bewaard kan worden.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 12,5%
Soort chardonnay
Ingrediënten Contains sulfites
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Frankrijk
Contactgegevens Leverancier
Domaine Laroche 22 Rue Louis Bro, Chablis, France Website: www.larochewines.com Email: newbrand@bottlebooks.me
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

1 keer bekroond
Oogstjaar 2018
8.5

De Grote Hamersma

Ons verhaal

Frankrijk, Chablis
Domaine Laroche Chablis

De filosofie van Laroche draait om kennis en respect. Kennis, uiteraard van de wijnbouw, maar ook van de bodemgesteldheid, het klimaat en het ecosysteem in de wijngaard. Juist door deze kennis op orde te hebben, kan Laroche het gebruik van bestrijdingsmiddelen en pesticiden tot een minimum beperken. Onkruid wordt niet verdelgd en insecten zijn juist welkom in de wijngaard. Dit alles om een natuurlijk ecosysteem te creëren waarin de druivenplant het beste kan presteren. Laroche produceert een ruime selectie van wijnen in Chablis. Daarnaast heeft dit bedrijf ook wijngaarden in de Languedoc, Chili en Zuid-Afrika.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen