Skip to main content
La Chapelle de Haut Bages

Royal red 4.5

La Chapelle de Haut Bages

Frankrijk - Cabernet sauvignon, Merlot 2016 75CL 13,5%

Dit is de tweede wijn van Château Haut-Bages Libéral Grand Cru Classé uit Pauillac. Hij wordt gemaakt van cabernet sauvignon met merlot. Zeer geconcentreerd met donker bosfruit, vanille en chocolade.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over La Chapelle de Haut Bages

De tweede wijn 5ième Grand Cru Classé Haut-Bages Libéral uit de Pauillac. Absolute topwijn met een zeer lang bewaarpotentieel, zeker 15 tot 20 jaar. Veel concentratie met donkerfruit en chocolade. Gemaakt van 60 % cabernet sauvignon en 40 % merlot.

4.5
Cabernet sauvignon

Deze druif geeft stevige wijnen met aroma's van cassis en cederhout en hoge tannines. Past perfect bij gegrild vlees en gerechten met veel peper.

Merlot

Zwarte kersenaroma's, soepele tannines en rookachtige of chocoladeachtige afdronk hebben de wijnen gemaakt met deze druif. Lekker bij gebraden varkensvlees of paddenstoelen.

Bevat sulfur dioxide and sulfits
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 13,5%
Soort cabernet sauvignon, merlot
Ingrediënten Contains sulfites
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Frankrijk
Contactgegevens Leverancier
Chateau Haut Bages Libéral 18 Balogues, PAUILLAC, France Email: newbrand@bottlebooks.me Website: http://www.hautbagesliberal.com/
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

2 keer bekroond
Oogstjaar 2016
9-

De Grote Hamersma

Oogstjaar 2017
91 punten

James Suckling

Ons verhaal

Frankrijk, Pauillac
Château Haut-Bages Libéral Pauillac

De naam van Château Haut-Bages Libéral is een samenvoeging van een geografische benaming en een familienaam. Haut-Bages betekent namelijk de heuvel (letterlijk ‘de hoogte’) van het plaatsje Bages. Aan het begin van de 18e eeuw was het domein in handen van de familie Libéral. De naam Libéral heeft ervoor gezorgd dat deze Cinquième Grand Cru Classé uit Pauillac vaak wordt geschonken door politieke partijen over de hele wereld met een liberaal uitgangspunt. Tegenwoordig is Claire Villars Lurton de eigenaar van het domein. De tweede wijn van het domein wordt verkocht onder drie verschillende namen: La Chapelle de Bages, La Fleur de Haut-Bages Libéral en Le Pauillac de Haut-Bages Libéral.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.