Skip to main content
La Chouffe GVP met Kerstbal

Geschenkverpakking

Per artikel

La Chouffe GVP met Kerstbal

België - Geschenkverpakking 132CL 10%

Dé nieuwe geschenkverpakking van La Chouffe! Twee flesjes La Chouffe Blond en twee flesjes N'Ice Chouffe worden vergezeld door twee authentieke Chouffe Kerstballen. Ideaal om cadeau te doen tijdens de feestdagen.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over La Chouffe GVP met Kerstbal

La Chouffe Blond: een aangenaam en fruitig bier, met koriander gekruid en een lichte hopsmaak. Het bier hergist zowel op fles als in het vat. Daarnaast: La Chouffe N'Ice. Een licht hoppig bruin bier, op smaak gebracht met tijm en Curaçao, gemaakt op basis van sinaasappelschillen. Proost!

Inhoud 132 Centiliter
Alcoholpercentage 10%
Contactgegevens Leverancier
Brasserie D'achouffe 6666-Achouffe/Wibrin - België
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

België
La Chouffe

Wat voor de stichters begon als een hobby, kende al vlug zo'n uitbreiding dat de een zowel als de ander besliste zich voltijds aan de brouwerij te wijden. Momenteel worden vanuit onze Ardense bossen meer dan 20 landen wereldwijd bevoorraad. Op het einde van de zomer 2006 verkozen de stichters van de brouwerij het lot toe te vertrouwen aan de Brouwerij Duvel-Moortgat.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.