Skip to main content
Lanzerac Merlot

Easy rider 4.5

2e halve prijs

Lanzerac Merlot

Oorsprong - Zuid-Afrika 2020 75CL

De merlot van Lanzerac is intens, complex en krachtig, maar toch ook toegankelijk. De wijn heeft lichte roostertonen door 12 maanden houtrijping. Royaal en elegant. Afkomstig uit Stellenbosch.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel vandaag, overmorgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Lanzerac Merlot

Een zachte merlot met kenmerkende roostertonen door de houtlagering. Een heerlijke wijn voor bij zachte kazen, eend en wild.

Lekker bij wild en eend
4.5
Merlot

Zwarte kersenaroma's, soepele tannines en rookachtige of chocoladeachtige afdronk hebben de wijnen gemaakt met deze druif. Lekker bij gebraden varkensvlees of paddenstoelen.

Beschrijving Een zachte merlot met kenmerkende roostertonen door de houtlagering. Een heerlijke wijn voor bij zachte kazen, eend en wild.
Inhoud 75 Centiliter
Soort merlot
Oorsprong Zuid-Afrika
Contactgegevens Leverancier
Lanzerac no 1 Lanzerac Road, Stellenbosch, South Africa Website: www.lanzerac.co.za Email: zia@lanzerac.co.za
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

4 keer bekroond
Oogstjaar 2014
Bronzen

Decanter

Oogstjaar 2017
4 sterren

Platter's Wine Guide

Oogstjaar 2018
8.5

De Grote Hamersma

Oogstjaar 2019
9

De Grote Hamersma

Ons verhaal

Zuid-Afrika, Stellenbosch
Lanzerac Stellenbosch

Vanaf 1920 verschijnen de eerste wijnen van het landgoed Lanzerac. Die sinds 1940 jaar na jaar vele prijzen winnen en bekend staan als één van de beste wijnen van Zuid-Afrika. Eind jaren vijftig werd het bedrijf opgesplitst in een professioneel wijnbedrijf en een hotel. Een schitterende plek waar je nog steeds heerlijk kunt logeren.

  • Bestel vandaag, overmorgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen