Skip to main content
Lanzerac Pinotage

Easy rider 4.7

2e halve prijs

Lanzerac Pinotage

Oorsprong - Zuid-Afrika 2018 75CL

Er is geen wijnproducent ter wereld die al langer pinotage bottelt dan Lanzerac. Dit estate uit Stellenbosch is een echte pinotage-specialist en pionier.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Lanzerac Pinotage

Er is geen wijnproducent ter wereld die al langer pinotage bottelt dan Lanzerac. Dit estate uit Stellenbosch is een echte specialist en pionier wat betreft deze door Abraham Izak Perold ontwikkelde kruising van pinot noir met cinsault. De instap pinotage (liefhebbers moeten zeker de Pionier Pinotage proberen) is sappig en vol met rijpe bessen, pruimen, mokka en karamel. In Zuid-Afrika is het de ideale begeleider van een echte 'braai'. Maar schenk hem ook gerust bij een pittige vegetarische curry.

Lekker bij bbq en pittige gerechten
4.7
  • Deze Pinotage is een hele fijne rijke wijn. Absoluut een aanrader!!
  • Gecorseerde, wat zoetige, wijn met mooie afdronk.
Pinotage

Zuid-Afrika's eigen hartige rode wijndruif kan lekker stevig of juist heel fruitig van smaak zijn. Lekker bij braadvlees of geroosterde groenten.

Beschrijving Er is geen wijnproducent ter wereld die al langer pinotage bottelt dan Lanzerac. Dit estate uit Stellenbosch is een echte pinotage-specialist en pionier.
Inhoud 75 Centiliter
Soort pinotage
Oorsprong Zuid-Afrika
Contactgegevens Leverancier
Lanzerac no 1 Lanzerac Road, Stellenbosch, South Africa Website: www.lanzerac.co.za Email: zia@lanzerac.co.za
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Zuid-Afrika, Stellenbosch
Lanzerac Stellenbosch

Vanaf 1920 verschijnen de eerste wijnen van het landgoed Lanzerac. Die sinds 1940 jaar na jaar vele prijzen winnen en bekend staan als één van de beste wijnen van Zuid-Afrika. Eind jaren vijftig werd het bedrijf opgesplitst in een professioneel wijnbedrijf en een hotel. Een schitterende plek waar je nog steeds heerlijk kunt logeren.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen