Skip to main content
Laurus AOP Muscat Beaume de Venise

muscat 5.0

2e halve prijs

Laurus AOP Muscat Beaume de Venise

Oorsprong - Frankrijk 2018 50CL 15%

Muscat de Beaumes des Venise is een Vin Doux Naturel. Schenk deze zoete wijn gemaakt van 100% muscat à petits grains bij nagerechten met fruit.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Laurus AOP Muscat Beaume de Venise

Muscat de Beaumes des Venise is een Vin Doux Naturel. Dat wil zeggen dat bij het maken van de wijn de omzetting van suikers in alcohol vroegtijdig wordt gestopt. Hierdoor behoudt de wijn maar liefst 110 gram restsuiker per liter. Na het beëindigen van de fermentatie, wordt er alcohol toegevoegd aan de wijn. Hierdoor heeft hij 15% alcohol. Je proeft witte bloemen, sinaasappelschil, honing, tropisch fruit en perziksnoepjes. Schenk deze zoete wijn gemaakt van 100% muscat à petits grains bij nagerechten met fruit of bij meloen met rauwe ham.

5.0
  • Altijd een goede dessert wijn bij een zoet nagerecht
Beschrijving Muscat de Beaumes des Venise is een Vin Doux Naturel. Dat wil zeggen dat bij het maken van de wijn de omzetting van suikers in alcohol vroegtijdig wordt gestopt.
Inhoud 50 Centiliter
Alcoholpercentage 15%
Soort muscat
Oorsprong Frankrijk
Contactgegevens Leverancier
Maison Gabriel Meffre 2 Route des Princes d'Orange, GIGONDAS, France Website: www.gabriel-meffre.fr Email: gabriel-meffre@meffre.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

1 keer bekroond
Oogstjaar 2016
92 punten

Robert Parker

Ons verhaal

Frankrijk, 84190 Gigondas
Maison Gabriel Meffre 84190 Gigondas

De geschiedenis van Maison Gabriel Meffre gaat terug tot het jaar 1936. Vanaf dat moment zijn Gabriel Meffre en zijn vrouw de trotse eigenaars van een wijnbedrijf in de Rhône. Ze beginnen met de productie van hun eigen wijnen in Gigondas, maar ze opereren ook als handelshuis. Het wijngaardareaal loopt al snel op tot 800 hectare. Daarmee is Maison Gabriel Meffre op een bepaald moment de grootste producent van AOC wijnen in Frankrijk. Na investeringen in de jaren ’90 in de Languedoc besluit het bedrijf weer terug te gaan naar zijn roots en te focussen op wijn uit de Rhône. Een van de merken waaronder Gabriel Meffre zijn wijnen op de markt brengt is Laurus.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen