Skip to main content
Lautus Sparkling Wit

chardonnay 4.0

Lautus Sparkling Wit

Oorsprong - Zuid-Afrika 75CL 0,5%

Lautus is de eerste producent uit Zuid-Afrika die wijnen dealcoholiseert. Bij dit proces wordt eerst een normale wijn gemaakt en vervolgens de alcohol eruit gehaald. Zonder dat de smaak van de wijn verloren gaat uiteraard.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Lautus Sparkling Wit

Deze mousserende alcoholvrije wijn (0,5%) wordt gemaakt van 100% chardonnay. Hij is lichtvoetig en elegant met perzik, citrus en appel. Schenk hem als feestelijk aperitief. Ook heerlijk in combinatie met lichte voorgerechten met schaal- en schelpdieren, bijvoorbeeld oesters, garnalen of krab.

Lekker bij plateau charcuterie
4.0
Chardonnay

Met de chardonnay druif kunnen veel verschillende wijnen worden gemaakt; van subtiele, zeer frisse Chablis tot aan houtgelagerde, rijke, volle wijnen.

Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Lautus is de eerste Zuid-Afrikaanse producent die wijnen dealcoholiseert. Deze mousserende alcoholvrije wijn (0,5%) wordt gemaakt van 100% chardonnay. Lichtvoetig en elegant.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 0,5%
Soort chardonnay
Ingrediënten Contains sulfites
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Zuid-Afrika
Contactgegevens Leverancier
Holder Vineyard and Wines (Pty) Ltd 9 Markotter, Stellenbosch, South Africa Website: drinklautus.com Email: reg@holderwines.co.za
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

1 keer bekroond
Oogstjaar 0000
7

De Grote Hamersma

Ons verhaal

Zuid-Afrika, West-Kaap
origin-057 West-Kaap

Het woord Lautus komt uit het Latijn en betekent zoiets als ‘puur, elegant en weelderig’. Het is de merknaam waaronder Zuid-Afrikaanse alcoholvrije worden gemaakt. Lautus kwam op de markt met de eerste Zuid-Afrikaanse gedealcoholiseerde wijnen. Dat wil zeggen dat er eerst een normale wijn met alcohol wordt gemaakt en vervolgens wordt de alcohol met een ingewikkeld proces uit de wijn gehaald. Het gevolg is dat er meer smaak in de wijn blijft. De wijnen van Lautus zijn binnen het assortiment van Gall & Gall verkrijgbaar als wit, rood en mousserend.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen