Skip to main content
Les Pensées de la Tour Carnet
Frankrijk

Royal Red

Jouw Premium prijs

Les Pensées de la Tour Carnet

Frankrijk - Merlot, Petit verdot, Cabernet sauvignon 2015 75CL 13,5%

Tweede wijn van La Tour Carnet Grand Cru Classé uit de Médoc. Bernard Magrez is de drijvende kracht achter het succes van dit domein. Krachtig, maar met veel frisheid en een geweldige lengte.

Online niet op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Les Pensées de la Tour Carnet

Frankrijk 2015 75CL

Alles over Les Pensées de la Tour Carnet

Tweede wijn van La Tour Carnet Grand Cru Classé uit de Médoc. Bernard Magrez is de drijvende kracht achter het succes van dit domein. Krachtig, maar met veel frisheid en een geweldige lengte.

De tweede wijn van La Tour Carnet, 4ième Grand Cru Classé. De laatste jaren is Bernard Magrez de drijvende kracht achter het succes van Château La Tour Carnet. Kosten noch moeite worden gespaard om de hoogste kwaliteit wijnen te produceren. De wijngaarden, kelder en het imposante kasteel zijn flink onder handen genomen. Daar profiteert de 2e wijn ook van! Prachtig in balans. Krachtig, maar met veel frisheid en een geweldige lengte. Bewaaropotentieel van ongeveer 10 jaar.

Lekker bij kip en gevogelte
Druivensoort
Druivensoort
Merlot
Zwarte kersenaroma's, soepele tannines en rookachtige of chocoladeachtige afdronk hebben de wijnen gemaakt met deze druif. Lekker bij gebraden varkensvlees of paddenstoelen.
Petit verdot
Met deze druif worden stevige rode wijnen met veel kleur gemaakt. Vanwege het hoge tanninegehalte vaak een onderdeel van een blend. Lekker bij rood vlees.
Cabernet sauvignon
Deze druif geeft stevige wijnen met aroma's van cassis en cederhout en hoge tannines. Past perfect bij gegrild vlees en gerechten met veel peper.
Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving De 2e wijn van La Tour Carnet, gemaakt onder supervisie van de wereldberoemde wijnconsultant Michel Rolland.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 13,5%
Soort merlot, petit verdot, cabernet sauvignon
Ingrediënten Bevat sulfiet
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Frankrijk
Contactgegevens Leverancier
Château la Tour Carnet darrous, Saint-Laurent-Medoc, France Email: newbrand@bottlebooks.me Website: luxurywineexperience.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Lekker bij kip en gevogelte

Ons verhaal

Frankrijk, Bordeaux
Frankrijk, Bordeaux
Château La Tour Carnet Frankrijk, Bordeaux
Château La Tour Carnet is het oudste wijnchâteau in de Médoc. In 1400 behoorde het eerst toe aan de Foix familie, daarna in 1487 werd Carnet de nieuwe eigenaar. De druiven van deze Grand Cru Classé worden met de hand geselecteerd. De huidige eigenaar Bernard Magrez is momenteel bezig om het Château te herstellen zoals in de gloriedagen in de 18e eeuw.

Anderen kochten ook

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 55,-

  • icon
    Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.