Skip to main content
Librandi Magno Megonio Rosso

Royal red 5.0

2e halve prijs

Librandi Magno Megonio Rosso

Oorsprong - Italië 2018 75CL

100% magliocco dolce uit Calabrië. Krachtige wijn met een donkere kleur en veel tannines. Je proeft pruimen, peper, tabak, drop en chocola.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Librandi Magno Megonio Rosso

Magno Megonio is een wijn uit Calabrië, vernoemd naar een Romeinse krijgsheer. Hij was de eerste die het potentieel zag om druiven te verbouwen op dit stuk land. Hij schijnt zelfs een wijngaard van Librandi ooit in zijn bezit te hebben gehad. Deze wijn uit Val di Neto wordt gemaakt van 100% magliocco dolce. Een tamelijk onbekende druif uit het uiterste zuiden van Italië. Hij heeft een donkere schil en levert daardoor krachtige wijnen op met een donkere kleur en veel tannines. Je proeft pruimen, peper, tabak, drop en chocola.

5.0
  • Deze Megonio is in één woord heerlijk. Een geweldige geur, smaak en afdronk. Hij is wat prijzig maar eerlijk gezegd zeer geschikt voor een bijzonder moment. En dat mag wel wat extra kosten
Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving 100% magliocco dolce uit Calabrië. Krachtige wijn met een donkere kleur en veel tannines. Je proeft pruimen, peper, tabak, drop en chocola.
Inhoud 75 Centiliter
Soort magliocco dolce
Ingrediënten Contains sulfites
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Italië
Contactgegevens Leverancier
Librandi C.da San Gennaro SS 106, Ciro Marina, Italy Email: p.librandi@librandi.it Website: www.librandi.it
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

2 keer bekroond
Oogstjaar 2016
90 punten

James Suckling

p_91 punten

Wine Advocate

Ons verhaal

Librandi
Librandi

Casa Vinicola Librandi is een familiebedrijf dat tegenwoordig in handen is van de vierde generatie. Het wijnhuis komt uit Calabrië, de teen van de laars. In eerste instantie verbouwde Librandi alleen druiven en verkocht deze aan andere partijen. Sinds de jaren ’50 maken en bottelen ze hun eigen wijnen. Het doel was om meer bekendheid te creëren voor de wijnen uit de streek. De bekendste beschermde herkomstgebieden uit de streek zijn DOC Cirò en DOC Melissa. Librandi verbouwt moderne Franse druivensoorten waaronder chardonnay en sauvignon blanc. Maar de focus ligt op authentieke druiven uit de streek zoals greco, gaglioppo en mantonico.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen