Skip to main content
Licor 43 Fresco Apple

Premix

Per fles

Licor 43 Fresco Apple

Spanje - Premix 25CL 5,6%

Licor 43 Fresco Apple is een licht bruisende, verfrissende cocktail met de unieke smaak van Licor 43 en echt appelsap

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over Licor 43 Fresco Apple

Licor 43 Fresco Apple is een verfrissende ready-to-drink cocktail met de iconische smaak van Licor 43 en écht appelsap en citrustonen. Deze gouden combinatie zorgt voor een friszoete smaak en uniek karakter. Geniet van de frisse, bruisende en smaakvolle appel cocktail regelrecht uit de fles. Lekker, snel én gemakkelijk! Ideaal voor een picnic, een feest of simpelweg thuis met goed gezelschap.

Bevat sulfur dioxide and sulfits
Inhoud 25 Centiliter
Alcoholpercentage 5,6%
Ingrediënten Ingrediënten: witte wijn, koolzuurhoudend water, suiker, geconcentreerd sap (10%), voedingszuur: E330, conserveer-middel: E202, E224, stabilisator: E414, E445, E444, kleurstof: E150C. Bevat SULFITES.
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Contactgegevens Leverancier
Zamora Company Global S.L.U C/ Silicion No 10 30369 Cartagena, Spain
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Spanje
Licor 43

Licor 43 wordt gemaakt in het Spaanse Cartagena. Toen de Romeinen Carthago Nova veroverden, ontdekten ze een heerlijk goudkleurig en aromatisch elixer gemaakt van lokale vruchten en kruiden: Liqvor Mirabilis. Om verlokkingen te weerstaan, werd de productie en consumptie ervan door de Romeinen verboden, maar de Carthagers bleven in het geheim genieten van het drankje. Dit elixer vormt de inspiratie van het moderne recept van Licor 43. Vandaag de dag wordt Licor 43 nog steeds enkel in Cartagena gemaakt. Een traditie die Licor 43 voortzet: momenteel wordt de likeur naar meer dan 60 landen geëxporteerd, waarmee Licor 43 één van de bekendste Spaanse likeuren is.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.