Skip to main content

Frangelico Likeuren

Filters voor Likeuren

Filters voor Soort

Notenlikeur en Amaretto (2)

Filters voor Prijs

10 tot 20 euro (1) 20 tot 30 euro (1)

Filters voor Flesformaat

35 CL (1) 70 CL (1)
Bekijk 2 producten
10 tot 20 euro 1 70 CL 1

 

Frangelico kopen

Wil jij deze heerlijke, nootachtige likeur in huis hebben? Bestel dan vandaag vóór 22:00 uur jouw fles Frangelico en wij komen deze morgen al bij je bezorgen! Heerlijk voor jezelf of als cadeau. Lees hier alles over online drank bestellen bij Gall & Gall.

Frangelico aanbieding

Op de actiepagina heeft Gall & Gall iedere week nieuwe aanbiedingen. Dus ook voor Frangelico! Deze Italiaanse likeur scoor je regelmatig voor een scherpe prijs in onze webshop. Wil je vaker korting op producten ontvangen? Ontdek de Gall & Gall klantenkaart en ontvang extra voordeel.

Frangelico likeur: een echte Italiaanse likeur

Bitter en zoet is een perfecte combinatie. Drink deze likeur daarom naast je koffie als afsluiter van een gezellig diner. Wil je je een echte Italiaan voelen? Kies dan voor een sterke Italiaanse espresso en drink de likeur puur.

Maak de lekkerste Salted Caramel Affogato met deze hazelnoot likeur

Frangelico likeur is niet alleen ideaal om met een ijsklontje erin op de bank te ploffen, ook in de voor een mixdrank is Frangelico zeer geschikt. Combineer ‘m met salted caramel ijs en espresso en je hebt de perfecte cocktail voor bij het dessert! Lees hier hoe je deze heerlijke cocktail maakt!
 

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.