Skip to main content

De kerst cocktail


Salted Caramel affogato met Frangelico

Salted Caramel affogato met Frangelico

De zachtzoete smaak van deze Italiaanse likeur van hazelnoot, vanille en cacao die in het dessert zit, is natuurlijk ook het ideale drankje voor erbij. Schenk hem goed gekoeld.

ZELF MIXEN

Ingrediënten 

  • 100 ml Frangelico
  • 4 bolletjes salted caramel ijs
  • 4 kopjes espresso
  • 3 el walnoten (gehakt)

Bereiden

  1. Verdeel de Frangelico over 4 hittebestendige glazen.
  2. Doe er een bolletje ijs in.
  3. Giet de hete espresso erover en versier met de gehakte walnoten.

Variatietip

Gebruik eens een koffie- of chocoladelikeur en geniet van een heerlijk dessert!

Frangelico 70CL

PROEF MEER!

Dit recept komt uit het Proef! magazine. 

Nog meer koken? We hebben meer dan 400 recepten met bijbehorende wijnen voor je om te ontdekken. Ook het magazine Proef! thuis ontvangen? Met, naast recepten, de bijzondere, gekke, prachtige verhalen áchter de fles. Activeer dan nu Premium Membership (Klantenkaart).

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.