Skip to main content
Lowlander Explorer Cadeauverpakking

Cadeauverpakking

Per pack

Lowlander Explorer Cadeauverpakking

Nederland - Cadeauverpakking 5X33CL 3%

Ben je toe aan een mooie reis langs vijf verschillende Lowlander bieren met ieder een eigen verhaal? Dan is het Explorer-pack precies wat je zoekt. De set bestaat uit: Islander, 0.00% Wit, Yuzu & Grapefruit, Grapefruit Pale Ale en Ginger & Kaffir lime.

Online niet op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Lowlander Explorer Cadeauverpakking

5X33CL

Alles over Lowlander Explorer Cadeauverpakking

Ben je toe aan een mooie reis langs vijf verschillende Lowlander bieren met ieder een eigen verhaal? Dan is het Explorer-pack precies wat je zoekt. De set bestaat uit: Islander, 0.00% Wit, Yuzu & Grapefruit, Grapefruit Pale Ale en Ginger & Kaffir lime.

Ga zelf lékker de wereld verbeteren!! Een derde van al het geproduceerde eten op de wereld wordt verspild. Dat kan anders! Met Instock Bier neem je een slok in de juiste richting, want deze biertjes zijn gemaakt van geredde ingrediënten. Goed bezig, want zo ga jij al proostend de strijd aan tegen voedselverspilling. Proef zelf maar hoe lekker dat kan zijn! Met dit cadeaupakket maak je sowieso indruk. Én impact! Te gek om te geven, maar misschien nog wel leuker om te krijgen. Cheers!

Bevat cereals and their derivatives
Beschrijving Ben je toe aan een mooie reis langs vijf verschillende Lowlander bieren met ieder een eigen verhaal? Dan is het Explorer-pack precies wat je zoekt. De set bestaat uit: Islander, 0.00% Wit, Yuzu & Grapefruit, Grapefruit Pale Ale en Ginger & Kaffir lime.
Inhoud 165 Centiliter
Alcoholpercentage 3%
Ingrediënten Ingrediënten : water, gerstemout, hop, gist
Allergie-informatie Cereals and Their Derivatives
Contactgegevens Leverancier
Lowlander Beer Co. Overtoom 141 P.O Box 10013 1001 EA, Amsterdam Website: http://www.lowlander-beer.com/nl/contact/ Lowlander Beer P.O Box 10013 1001 EA, Amsterdam Website: https://lowlander.nl/
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Nederland, Amsterdam
Nederland, Amsterdam
Lowlander Nederland, Amsterdam
Tijdens het werken in een gin-distilleerderij in het Verenigd Koninkrijk werd de oprichter van Lowlander verliefd op het gebruik van botanicals bij het distilleren en de fascinerende wereld van cocktails. Omdat hij eigenlijk opgegroeid is met bier in Nederland, was het niet meer dan normaal dat hij zich begon af te vragen wat er zou gebeuren als je zou brouwen in plaats van distilleren met deze plantaardige ingrediënten. Hij werd nieuwsgierig naar wat voor karakter deze kruiden, specerijen en vruchten aan bier konden geven. Tot zijn verbazing ontdekte hij dat de laaglanden eigenlijk een zeer intrigerende geschiedenis hebben als het gaat om het brouwen met plantaardige ingrediënten. Terwijl Nederlandse ontdekkingsreizigers de wereld rondreisden, keerden ze terug naar huis met ladingen boordevol kostbare kruiden en exotische specerijen, die al snel hun weg vonden naar Nederlands bier.

Anderen kochten ook

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 55,-

  • icon
    Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.