Skip to main content
Lustau San Emilio

Pedro Ximenez 4.4

2e halve prijs

Lustau San Emilio

Oorsprong - Spanje 37.5CL 17%

PX ziet er uit als motorolie. Alleen de smaak is onvergetelijk. Vloeibare rozijnen en krenten. Stroperig, vol en krachtig. Een absolute must bij chocolade!

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel vandaag, overmorgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Lustau San Emilio

Pedro Ximénez is een categorie op zich. Het is de naam van de druif waarvan deze sherry gemaakt is. Misschien ken je hem van de afkorting PX. Als je de Lustau PX San Emilio inschenkt herken je hem direct. PX ziet er namelijk uit als motorolie. Alleen de smaak is onvergetelijk. Vloeibare rozijnen en krenten. Stroperig, vol en krachtig. Hij heeft een hoog alcoholpercentage en veel restzoet. Schenk daarom altijd een klein glas en het liefst goed gekoeld. Een absolute must bij chocoladetaartjes of gewoon een reep pure chocola!

4.4
  • Mooie zoete afdronk. Lekker bij chocolade.
  • Erg lekker
  • Prima, voldoet aan verwachtingen.
Palomino

De druif produceert wijnen met weinig zuren en frisse aroma’s, geen sterke aroma’s. Dit maakt hem juist de ideale druif voor sherry wijnen.

Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving PX ziet er uit als motorolie. Alleen de smaak is onvergetelijk. Vloeibare rozijnen en krenten. Stroperig, vol en krachtig. Een absolute must bij chocolade!
Inhoud 37.5 Centiliter
Alcoholpercentage 17%
Soort palomino, pedro ximenez
Ingrediënten Contains sulfites
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Spanje
Contactgegevens Leverancier
Emilio Lustau S.A. Arcos, 53, Jerez de la Frontera, Spain Email: carlos.narbona@caballero.es Website: www.lustau.es
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

1 keer bekroond
Oogstjaar 0000
Gold medaille

Mundus Vini

Ons verhaal

Lustau
Lustau

De Spaanse producent Lustau is een benchmark op het gebied van sherry. Al sinds de oprichting in 1896 is de filosofie van het wijnhuis gelijk gebleven. Ze proberen om de hoogst mogelijke kwaliteit sherry te maken in een zo breed mogelijke range van producten. Dat gaat Lustau behoorlijk goed af want in 2011 werden ze uitgeroepen tot de beste wijnproducent van Spanje op de International Wine & Spirit Competition in Londen. Geen wonder, want de huis-oenoloog Manuel Lozano is al zeven jaar op rij uitgeroepen tot Best Fortified Winemaker of the Year door de IWC.

  • Bestel vandaag, overmorgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen