Skip to main content
Lyre's Dark Cane Spirit

Alcoholvrij alternatief - Rum 3.4

Lyre's Dark Cane Spirit

Australië - Alcoholvrij alternatief - Rum 70CL 0%

Lyre's Dark Cane is het alcoholvrije alternatief voor donkere rum. Verleidelijk en zwoel, als de ritmes van Havana. Karamel, vijgen en vanille rollen soepel je glas uit.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over Lyre's Dark Cane Spirit

De ambitie van Lyre’s is om zo dicht mogelijk bij de geliefde smaken van de originele dranken te blijven en deze op die manier een eerbetoon te brengen. Lyre’s heeft het onmogelijke mogelijk gemaakt en enkel natuurlijke essences, extracten en distillaten gebruikt om het aroma, de smaak en de uitstraling van de originele dranken te evenaren, zonder dat alcohol als basis is gebruikt. Natuurlijk echt lekker met cola. Maar de perfect serve is toch echt alcoholvrije Dark & Stormy. Zonder alcohol wel minder stormy, dus wij doopten het een Dark & Breezy.

Perfect serve: alcholvrije Dark & Breezy

 • 45 ml Lyre’s Dark Cane
 • Sap van 1/2 limoen
 • 120 ml gingerbeer
 • 1 scheutje Angostura bitters
 • Mooi whiskyglas, ijs en een limoentje om te garneren

Vul het glas ijs. Voeg de gingerbeer en de limoensap toe. Dan schenk je de Lyre's Dark Cane toe. Een paar druppels Angustura bitters erbij en garneer met een limoentje. "

3.4
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Nee, valt echt tegen.
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Niet te vergelijken met Dark Rum. Geur: vanille, zoet, kruidig. Smaak: Waterige aanzet, licht zuurtje, zoete vanille, kruidig, peperig om de afwezigheid van alcohol te compenseren. Lijkt mij meer bedoeld om mee te mixen want dit is puur geen feestje om te drinken als je een goede sipping rum gewend bent
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Aardige poging om een spirit te imiteren. Maar niet voor herhaling vatbaar. Mist gewoon de "kick" van alcohol. Hebben ze geprobeerd te creëren met een pepertje. Maar is voor mij teveel een siroop en geen echt alternatief
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Komt dichtbij een echter rum smaak; lijkt wel wat op de smaak van stroh rum.
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 0%
Ingrediënten Ingrediënten: Water, Sugar, Glucose Syrup, Natural Flavouring, Acidity Regulator (Citric Acid, Ascorbic Acis), Preservative (Potassium Sorbate), Stabiliser (cellulose gum [E466]).
Contactgegevens Leverancier
Zero Proof UK Limited Enterprise House, Beesons Yard, Bury Lane, Rickmansworth, Herts, England, WD3IDS
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Australië, Leichhardt
Lyre's Spirit Co Leichhardt

De ambitie van Lyre’s is niet om originele, nieuwe smaken te creëren, maar juist om zo dicht mogelijk bij de geliefde smaken van de originele dranken te blijven en deze op die manier een eerbetoon te brengen. De naam en het logo van Lyre’s is geïnspireerd door de Australische ‘Lyrebird’, een vogel die bekend staat als ‘s werelds grootste imitator. En dat is precies hoe Lyre’s werkt. Lyre’s heeft het onmogelijke mogelijk gemaakt en enkel natuurlijke essences, extracten en distillaten gebruikt om het aroma, de smaak en de uitstraling van de originele dranken te evenaren, zonder dat alcohol als basis is gebruikt. Inmiddels heeft Lyre’s wereldwijd 46 medailles gewonnen en is hiermee de ‘most awarded non-alcoholic spirit in the world’.

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.