Skip to main content
Malfy Originale

Gin

Per fles

Malfy Originale

70CL 41%

De beste botanische producten, handgeplukte jeneverbes en zongerijpte Italiaanse citroenen worden gemengd met water uit de Piemontestreek om die authentieke smaak te geven, gemaakt om van te genieten.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over Malfy Originale

De Malfy Originale is de klassieke dry gin maar niet de eerste uit de kleurrijke Malfy range. De beste botanische producten, handgeplukte jeneverbes en zongerijpte Italiaanse citroenen worden gemengd met water uit de Piemontestreek om die authentieke smaak te geven, gemaakt om van te genieten.

Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 41%
Contactgegevens Leverancier
Pernod Ricard Italia, S.p.a. Viale Monza 265, Milano, Italia.
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Italië, Piedmont
Malfy Piedmont

Nergens in Italië is de Italiaanse sfeer zo sterk aanwezig als aan de Amalfikust. In deze stijlvolle en zonovergoten enclave leven ze op een ander tempo... Geïnspireerd door deze Amalfi lifestyle nodigt Malfy Gin je uit om 'La Dolce Vita' als een echte Italiaan te beleven. Gedistilleerd met alleen de beste botanische ingrediënten, zoals handgeplukte jeneverbes, Italiaanse citroen, roze grapefruit en sinaasappel, en daarna uiteindelijk gemixt met Italiaans water. Malfy is werkelijk een unieke gin.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen