Skip to main content

Ontdek sterke merken


Malfy

Malfy

Nergens in Italië is de Italiaanse sfeer zo sterk aanwezig als aan de Amalfikust. In deze stijlvolle en zonovergoten enclave leven ze op een ander tempo... Geïnspireerd door deze Amalfi lifestyle nodigt Malfy Gin je uit om 'La Dolce Vita' als een echte Italiaan te beleven. Gedistilleerd met alleen de beste botanische ingrediënten, zoals handgeplukte jeneverbes, Italiaanse citroen, roze grapefruit en sinaasappel, en daarna uiteindelijk gemixt met Italiaans water. Malfy is werkelijk een unieke gin.

image

La Famiglia

De serie bestaat uit vier varianten:

 • Malfy Gin con Limone
 • Malfy Gin Rosa
 • Malfy Gin con Arancia
 • Malfy Gin Originale

Alle Malfy gins dragen met trots onze G.Q.D.I. stempel, die staat voor “Gin di Qualità Distillato in Italia”, ons keurmerk voor kwaliteit en authenticiteit.

Productieproces

Malfy Gin wordt gemaakt door Master Distillers Beppe Ronco en Denis Muni in de Torino Distillati in Moncalieri in de Piëmonte regio in Noordwest Italië. De Malfy Gin wordt gemaakt via “vacuum distillation”, ook wel koude distillatie genoemd. Dit is een relatief nieuwe techniek in de wereld van ginproductie, die het mogelijk maakt om op een lagere temperatuur evaporatie te bereiken en op deze manier de samenstelling van de botanische producten niet te wijzigen (en de hitte-gerelateerde degradatie te vermijden). Hiermee kunnen we onze botanische producten vers en smaakvol behouden. 

De met zorg geselecteerde ingrediënten worden per variant gescheiden en apart gedistilleerd om hun smaken te benadrukken. De citrus botanicals gedrenkt in alcohol en daarna geperst in een traditionele mandpers. Dit extract wordt vervolgens gedistilleerd met handgeplukte jeneverbes. De individuele distillaten worden vervolgens gemengd met Italiaans water om onze fruitige gins te maken.

Malfy Gin con Limone

Juniper, Amalfi Coast citroenen en 5 botanicals. De beste Italiaanse citroenen met het unieke gin familierecept creëren samen een one-of-a kind spirit, namelijk de Malfy con Limone.

De klassieke gedistilleerde Italiaanse jeneverbessen en citroenschillen uit de Amalfikust zorgen voor een complexe smaak samen met anijs en koriander.

Perfect met een premium tonic en een schijfje citroen. Voor de Ciao Malfy Spritz vind je het recept hieronder!

Malfy Con Limone 70CL

image

Ciao Malfy Spritz

Ingrediënten

 • 35 ml Malfy Gin con Limone 
 • 50 ml San Peligrino Aranciata
 • 50 ml Prosecco
 • Blauwe bessen, schijfje citroen en takje basilicum

Bereiding

 1. Gebruik voor deze Spritz een hoog glas, zoals een flûte en vul deze met ijsblokjes.
 2. Schenk Malfy Gin con Limone over de ijsblokjes. 
 3. Vul aan met San Peligrino Aranciata en prosecco. 
 4. Garneer met een paar blauwe bessen, een sijfje citroen en een takje basilicum.

 

 

Malfy Gin con Arancia

Malfy Gin Con Arancia geeft het gevoel van zonneschijf. Italiaanse sinaasappels in combinatie met een selectie van rijpe Siciliaanse bloedsinaasappels worden gemengd met de fijnste botanische producten en handgeplukte jeneverbes om een sappige en levendige smaak te creëren. De schillen van de sinaasappelen worden ondergedompeld en geweekt in alcohol en daarna worden ze samengeperst. Deze infusie wordt daarna gemengd met jeneverbessen en andere botanicals, waarna alles wordt gedistilleerd in een roestvrij stalen vacuüm still, waar Malfy om bekend staat.

Deze gin is perfect om overheerlijke zomerse cocktails mee te maken zoals de Twisted Bellini hieronder.

 

Malfy Con Arancia 70CL

image

Twisted Bellini 

Maak met de Malfy Gin con Arancia de Twisted Bellini: een heerlijke zomerse cocktail!

Ingrediënten

 • 25 ml Malfy Gin con Arancia
 • 15 ml Perzik puree
 • 75 ml Prosecco
 • Schijfje sinaasappel

Bereiding

 1. Gebruik voor de Bellini een hoog glas, zoals een flûte. 
 2. Schenk Malfy Gin con Arancia over de ijsblokjes. 
 3. Voeg de perzik puree toe en vul aan met de prosecco prosecco. 
 4. Garneer met een schijfje sinaasappel.

Malfy Gin Rosa

Deze heldere heerlijke gin is als geen ander. Onze zongerijpte Siciliaanse Pink Grapefruits worden gekweekt in citrusboomgaarden aan de Middellandse Zee waar de bergen de zee begroeten. Je proeft de sappige verse grapefruit met een rijke lange jeneverbes afdronk.

Geniet van deze kleurrijke uitbarsting van Italiaanse zon in je drankje met prosecco en sodawater of drink hem zoals de Rosa Gin & Tonic hieronder. 

 

Malfy Rosa 70CL

image

Rosa Gin & Tonic

Ingrediënten

 • 35 ml Malfy Gin Rosa
 • 150 ml Fever Tree Mediterranean Tonic
 • Schijfje grapefruit met takje rozemarijn

Bereiding

 1. Vul een wijnglas met ijsblokjes.
 2. Giet hierover de Malfy Gin Rosa.
 3. Voeg dan de Fever Tree Mediterranean Tonic toe.
 4. Garneer met een schijfje grapefruit en een takje rozemarijn. 

Malfy Gin Originale

De Malfy Originale is de klassieke dry gin. De beste botanische producten, handgeplukte jeneverbes en zongerijpte Italiaanse citroenen worden gemengd met water uit de Piemontestreek om die authentieke smaak te geven, gemaakt om van te genieten.

Drink 'm in de Italiaanse Gin Tonica.

Malfy Originale 70CL

image

Originale Gintonica

Ingrediënten

 • 50 ml Malfy Originale
 • 150 ml Tonic
 • 5 ml Limoncello
 • Schijfje citroen

Bereiding

 1. Vul een wijnglas met ijsblokjes.
 2. Giet hierover de Malfy Originale en de Limoncello.
 3.  Vul aan met de tonic. 
 4. Garneer met een schijfje citroen. 
Bacardi coconut

Alle Malfy gins dragen met fierheid onze G.Q.D.I. stempel, die staat voor “Gin di Qualità Distillato in Italia”, ons keurmerk voor kwaliteit en authenticiteit.

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.