Mandrarossa Bonera Magnum 2018 150CL
Bonera van het Siciliaanse Mandrarossa is een houtgerijpte rode blend uit de buurt van het plaatsje Menfi. Hij wordt gemaakt van 50% nero d’avola, de lokale held van Sicilië. De andere 50% is cabernet franc, een oerdruif uit de Loire en Bordeaux. Hij rijpt eerst drie maanden op hout en daarna nog vier maanden op fles. Je proeft rood fruit, pruimen en amandelen. Daarnaast vanille en zijdezachte tannines. Heerlijk in combinatie met kaas of gegrild rood vlees.
- Soort
- nero d'avola en cabernet franc
- Oogstjaar
- 2018
- Inhoud - % Vol
- 150CL - 13,5%
- Glazen per fles
- x 10
- Land
- Italië
- Lekker bij
- Kaas Gegrild Rood Vlees

Gratis bezorging vanaf € 50,-
Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd.
Lees meer over retourneren & ontbinden
Gratis bezorging vanaf € 50,-
Bonera van het Siciliaanse Mandrarossa is een houtgerijpte rode blend uit de buurt van het plaatsje Menfi. Hij wordt gemaakt van 50% nero d’avola, de lokale held van Sicilië. De andere 50% is cabernet franc, een oerdruif uit de Loire en Bordeaux. Hij rijpt eerst drie maanden op hout en daarna nog vier maanden op fles. Je proeft rood fruit, pruimen en amandelen. Daarnaast vanille en zijdezachte tannines. Heerlijk in combinatie met kaas of gegrild rood vlees.
- Soort
- nero d'avola en cabernet franc
- Oogstjaar
- 2018
- Inhoud - % Vol
- 150CL - 13,5%
- Glazen per fles
- x 10
- Land
- Italië
- Lekker bij
- Kaas Gegrild Rood Vlees