Skip to main content
Marimar La Masìa Chardonnay Don Miguel Vineyard

Big white

2e halve prijs

Marimar La Masìa Chardonnay Don Miguel Vineyard

Oorsprong - Verenigde Staten 2019 75CL

Vergist en gerijpt op Franse eikenhouten vaten. Dit geeft de wijn naast de smaak van appel en papaja een romig en rijk karakter met vanille en boterbabbelaars.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over Marimar La Masìa Chardonnay Don Miguel Vineyard

De Don Miguel Vineyard van Marimar Estate is gelegen in een koel microklimaat. Dit zorgt voor elegantie en finesse in de smaak. Het grote verschil tussen de twee chardonnay's afkomstig uit deze wijngaard is de manier waarop de wijn wordt gemaakt. In tegenstelling tot de Acero Chardonnay wordt de La Masìa Chardonnay wél vergist en gerijpt op Franse eikenhouten vaten. Dit geeft de wijn naast de smaak van appel en papaja een romig en rijk karakter met vanille en boterbabbelaars.

Lekker bij romige gerechten
Chardonnay

Met de chardonnay druif kunnen veel verschillende wijnen worden gemaakt; van subtiele, zeer frisse Chablis tot aan houtgelagerde, rijke, volle wijnen.

Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Vergist en gerijpt op Franse eikenhouten vaten. Dit geeft de wijn naast de smaak van appel en papaja een romig en rijk karakter met vanille en boterbabbelaars.
Inhoud 75 Centiliter
Soort chardonnay
Ingrediënten Contains sulfites
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Verenigde Staten
Contactgegevens Leverancier
DON MIGUEL 11400 Graton Road, Sebastopol, USA Website: marimarestate.com Email: newbrand@bottlebooks.me
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

3 keer bekroond
Oogstjaar 2015
92 punten

Wine Spectator

Oogstjaar 2017
88 punten

Wine Spectator

Oogstjaar 2018
90 punten

Wine Enthusiast

Ons verhaal

Spanje, Penedes
Torres Penedes

Torres is een van de grootste en belangrijkste producenten van Spanje. Het familiebedrijf is momenteel in handen van de vijfde generatie. Door de introductie van Franse druivensoorten in Spanje staat Torres bekend als een pionier en koploper. Van oorsprong komt de familie Torres uit Catalunya. Daar heeft het bedrijf ook nog altijd wijngaarden in Priorat en Penedès. Daarnaast heeft Torres ook wijngaarden in Rioja, Ribera del Duero en Rueda. Maar ook in Californië (Marimar Estate) en in Chili. Beroemde instapwijnen van Torres zijn de witte Viña Sol en de rode Sangre de Toro. Zeer betaalbaar en kwalitatief constant. Maar ook de topwijnen van Torres zijn divers en van ongekende kwaliteit.

  • Bestel vandaag, overmorgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen