Skip to main content
Metaxa *****

Brandy 4.6

Metaxa *****

Griekenland - Brandy 70CL 38%

Metaxa 5*, is de parel van de Metaxa family. Uitgevoerd in een mooie lange slanke fles gebaseerd op Griekse pilaren, die de de warmte van de Griekse zon weergeven. Metaxa 5* is minstens vijf jaar oud en heeft een zacht karakter, een fruitige smaak en een donkere honingkleur.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

 • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
 • Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • Veilig betalen

Alles over Metaxa *****

4.6
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  De Metaxa 3 sterren is lekker maar de 5 sterren is een heerlijke drank
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  De Grieken zijn dol op sterren. Vijf sterren lijkt heel wat maar er zijn er met zeven sterren of zelfs meer. Deze metaxa is dan ook een middenmoter, maar dan wel een hele goede. Persoonlijk vind ik 'm lekkerder dan de zeven sterren-versie want gelukkig minder zoet.
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  zalig na het eten.
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Goed.
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 38%
Oorsprong Griekenland
Contactgegevens Leverancier
Maxxium Nederland B.V. Maxxium Nederland BV De Cuserstraat 89 1081 CN Amsterdam Email: info@maxxium.nl
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Griekenland
Metaxa

Metaxa wordt al ruim 125 jaar gewaardeerd in meer dan 75 landen over de hele wereld en is een van de bekendste Griekse alcoholische dranken ter wereld. Duizenden jaren geleden hadden de mensen in het oude Griekenland het maken van wijn ontdekt, maar pas in 1888 ontdekte Spyros Metaxa een manier om Metaxa te fabriceren. Metaxa komt het meeste bij Brandy in de buurt. Elke ster op de fles Metaxa staat voor tenminste een jaar rijpen.

 • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
 • Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.