Skip to main content
Michter's Rye

Vol & rijk 4.0

Jouw Premium prijs

Michter's Rye

Verenigde Staten - Bourbon 70CL 42,4%

Bekend om Rye- Amerika's oudste whiskyvariëteit nemen zij de productie van Michter's Kentucky Straight Rye uiterst serieus. De Michter's Kentucky Straight Rye is gemaakt van geselecteerde Amerikaans roggegraan.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Michter's Rye

Ideaal puur of in cocktails, elke fles komt uit een enkel vat - een uniek kenmerk dat de buitengewone toewijding weerspiegelt om Kentucky Straight Rye-whisky van de absoluut hoogste kwaliteit aan te bieden op elk niveau van het Michter's-assortiment.

4.0
  • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
    Rye whisky is wat lastiger aan te komen, dus ik ben tevreden dat het online te bestellen is. Michter's rye, Wild Turkey rye, Bulleit rye en Millstone 100 rogge whisky hebben meer het classic rye smaakprofiel. Een aanrader is Balcones Rye voor een uitstapje binnen de rogge whisky's.
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 42,4%
Oorsprong Verenigde Staten
Contactgegevens Leverancier
Cooper and Barrel Schiedam Holland Website: www.cooperandbarrel.eu
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Verenigde Staten, Kentucky
Michter's Distillery LLC. Kentucky
“Cost be Damned” Approach: met hun passie voor fantastische whiskey schuwt het Michter’s team geen middelen om de best mogelijke Amerikaanse whiskey te produceren. Er wordt grote aandacht geschonken aan elke stap van het productieproces, zoals het selecteren van het gist, distillatie en de vaten waar de whisky in gerijpt wordt. Michter’s wordt door whiskey connoisseurs als whiskey van buitengewone kwaliteit beschouwd.
  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.