Skip to main content

Gordon's Gin

Filters voor Gin

Filters voor Soort

Gin (3) Flavoured Gin (3) Alcoholvrij (1)

Filters voor Acties

Acties voor iedereen (4)

Filters voor Prijs

10 tot 15 euro (1) 15 tot 20 euro (6)

Filters voor Flesformaat

100 CL (1) 70 CL (5) 35 CL (1)
Bekijk 7 producten
Gin 3 Flavoured Gin 3 Acties voor iedereen 4 <0,5% Alcoholvrij 1

 

Gordon’s gin kopen

Wil jij een fles Gordon’s London Dry Gin kopen? Bij Gall.nl hebben wij een ruim assortiment aan soorten en formaten. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis! Ontdek ’s werelds meest verkochte ginmerk! Lees hier meer online drank bestellen op Gall.nl.

Gordon’s gin aanbieding

Jouw favoriete fles Gordon’s dry gin kopen voor een mooie prijs? Houd dan onze actiepagina in de gaten voor speciale acties en kortingen. Ben jij een echte liefhebber van Gin? Join the club en vraag een Gall & Gall klantenkaart aan. Hiermee krijg je speciale kortingen voor je favoriete gin. Voor je het weet ben je een overheerlijke gin tonic aan het maken!

Gordon’s: dé pionier van de moderne gin

Alexander Gordon ontwikkelde in 1769 Gordon’s London Dry Gin. Hij was namelijk niet blij met de kwaliteit van de gin in de 18de eeuw. Alexander ging aan de hand van het originele, middeleeuwse recept op zoek naar de beste gin. En die vond hij! Maar deze gin was net iets anders: Alexander voegde jeneverbessen en andere planten toe aan de gin. Deze nieuwe ongezoete gin kreeg de toepasselijke naam: London Dry Gin.

De verschillende soorten Gordon’s gin

Bij gall kun je een aantal verschillende soorten Gordon’s Gin kopen. De originele London Dry Gin wordt nog steeds het meeste verkocht. Maar je hebt ook de Gordon’s Premium Pink Gin. Die is gemaakt op basis van frambozen en rode bessen en dus wat zoeter van smaak. Gordon’s maakt ook de Sloe Gin: een London Dry Gin gemengd met zoete sleedoornbessen. Perfect voor in een cocktail!

Gordon’s Gin Tonic

De Gin Tonic; je kent deze cocktail waarschijnlijk wel. Inmiddels uitgegroeid tot ’s werelds meest populaire cocktail en dat is niet voor niets! Er zijn talloze variaties op deze cocktail te maken en hij is bovendien simpel én altijd lekker! De gin van Gordon’s past hier perfect bij en de tonics van fever tree zijn een echte aanrader op mee te mixen!

Alle soorten gin

Gordon’s is een van de tientallen ginmerken verkrijgbaar op Gall.nl. Hier vind je bijvoorbeeld ook andere gin’s zoals Bombary Sapphire of Hendrick's Gin. We hebben daarnaast ook een ruim assortiment aan Jenever. Ontdek de geschiedenis van gin of bekijk direct alle ginmerken
 

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.