Skip to main content
0
€ 0.00
Helaas ondervinden wij technische problemen, er wordt hard gewerkt om dit zo snel mogelijk op te lossen.

Ontdek sterke merken


Havana Club

Havana Club

Havana Club is net als de Cubanen uitbundig en vol passie. De authentieke Cubaanse rum wordt al sinds 1878 in Havana gemaakt volgens het originele recept. Cubaanse grondstoffen en natuurlijke rijping zorgen ervoor dat Havana Club de perfecte basis is voor de Mojito.

Bestel hier Havana Club

SEAL OF ORIGIN: 100% CUBAANS

Cubaans straatbeeld

Sinds het begin van de Cubaanse Revolutie is Havana Club eigendom van de Cubaanse overheid. Op Havana Club prijkt dan ook de ‘Seal of Origin’, een label dat door de Cubaanse staat is uitgegeven en exclusief mag worden gevoerd op rum die in Cuba is geproduceerd en voor 100% bestaat uit Cubaanse grondstoffen.

Havana Club

Havana Club Añejo 3 Años

Havana Club 3 Años is de meest prestigieuze, witte rum die je kunt vinden en geeft net dat beetje extra aan iedere cocktails of longdrink. De drie jaar rijping op eikenhout geeft de rum alle gelegenheid aroma’s te ontwikkelen van bloemen, rietsuiker, kruiden en citrus. Daarmee is Havana Club 3 Años door bartenders van over de hele wereld als favoriete rum bestempeld voor in een Mojito.

Havana Club

Havana Club Añejo Especial

Havana Club Añejo Especial is een goudkleurige rum die zacht is van smaak. Door de dubbele ageing proef je vanille.

Havana Club 7 Años

Havana Club 7 Años: de ster uit de Havana Club range is de '7 jaar'. Deze donkere rum toont de verschillende smaken van Cuba, cacao, rietsuiker, tabak, vanille en kruiden. Probeer Havana Club nu als basis voor een Rum Old Fashioned.


Meer ontdekken

Wist je dat er talloze cocktails zijn met rum? Wat dacht je bijvoorbeeld van de Rum SourRum Swizzle of de Rum Old Fashioned. Of lees onderstaande artikelen voor nog meer mixen met rum! Kijk ook eens voor verschillende cocktails op onze cocktailspagina.